Čudo s poroda: Rijetka fotka pupčane vrpce s čvorom

Instagram/mrsrmeldrum
Ponekad se tijekom poroda otkriju neobične i rijetke stvari, tako je jedna mama objavila fotografiju pupčane vrpce s čvorom što još više naglašava koliko je rođenje djeteta čudesan događaj
Vidi originalni članak

Porođaj je nevjerojatno iskustvo. Sve što ima veze s dolaskom bebe na svijet je čudesno i neobično u isto vrijeme. Međutim, ponekad se dogode neuobičajene stvari, a uz današnju tehnologiju moguće ih je dokumentirati.

Nakon teškog poroda 28-godišnja Rebecca Meldrum rodila je djevojčicu Poppy. Rođena četiri tjedna ranije, a težila je 2.26 kilograma. Liječnici su se brinuli za bebu, a ponosna mama je objavila fotografiju s nečim jako rijetkim i neobičnim. Ispostavilo se da Poppyjina pupčana vrpca imala pravi čvor - nešto što se dogodi jedanput na dvije tisuće poroda.

čudo rođenja Čudesne fotografije beba s pupčanom vrpcom

Iako je ova prije priča jako rijetka, nažalost može biti opasna. Pupčana vrpca opskrbljuje bebu nutrijentima i kisikom. Čvor na pupkovini može zaustaviti taj osjetljivi sustav te tako može izazvati oštećenja mozga kod bebe ili smrt. 

trendovi Foto: Mame rade umjetnost od pupčane vrpce!

Na sreću, ništa od toga nije se dogodilo kod malene Poppy. Njezina mama je vrlo emotivno prošla kroz to razdoblje: "Mogu iskreno reći da nikad nisam osjećala toliko emocija kao proteklih nekoliko dana i vjerujem da će se to nastaviti sve dok ne dođemo kući zajedno", napisala je Rebecca uz fotografiju na Instagramu koju je objavila jedan dan nakon carskog reza.

 

Posjeti missMAMA