Zabava za djecu i odrasle: 13. Dan društvenih igara u Zagrebu

Promo
13. Dan društvenih igara održat će se u subotu, 15. rujna od 14 sati u Vintage Industrial baru u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dan društvenih igara, tradicionalna manifestacija koja okuplja brojne ljubitelje društvenih igara pojedince, obitelji s djecom, eksperte u ovoj vrsti zabave i druge - kojih je iz godine u godinu sve više te se očekuje da se i ove godine okupi 500 i više posjetitelja, održat će se 13. put u subotu, 15. rujna u Vintage Industrial baru u Zagrebu. Događanje se, uz bogat program, odvija od 11 do 20 sati, a u periodu od 14 do 16 sati u prostoru će biti najbogatiji sadržaj:

Uz više od 100 igara u kojima se posjetitelji mogu okušati na nekoliko stolova bit će postavljene kolekcije figurica i objekata Wahrhammer Age of Sigmar, ultra popularne igre koja je više od same igre i predstavlja pravi hobi među obožavateljima društvenih igara. 

Kao uvod u nadolazeće Pokemon turnire koji će se održavati u prostorima Udruge u Meeple's Corneru, predstavit će se organizatori turnira i posjetitelji će moći zaigrati igru. Kako se i u Hrvatskoj kreiraju društvene igre, prostor za predstavljanje dobit će igra Fierce Women koju je razvio ženski tim iz Udruge Vox Feminae.

Nošenje s porazom Dobro je da djeca gube u igrama, nemojte im uvijek popuštati

Također, svi okupljeni moći će više naučiti i o ovogodišnjim hit igrama, dobitnicima globalnih nagrada, kao što su The Mind, Azul, Santorini, hrvatski Codenames i sl. Naravno, uz sve to volonteri iz Udruge Igranje bit će na raspolaganju za pomoć oko raznih igara za svačiji ukus od obiteljskih do geekovskih.  

Cijena ulaznice je 15 kuna po osobi, a za djecu 5 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan. Za dodatne informacije i potvrdu dolaska možete se obratiti na goran.pivarski@igranje.hr ili dolje navedene kontakte. Više informacija o događanju i programu možete naći na webu Udruga Igranje kao i na Facebook stranici.

obiteljsko druženje Vodič kroz društvene igre: Baci kockice i (ne)idi

Posjeti missMAMA