Proslava dječjeg rođendana uz kuglanje

Skybowling
Jedan odgovor na pitanje "Kako vaše dijete slavi rođendan?", koji ste nam ostavili u raspravi ispod članka, nagradili smo rođendanskom proslavom za dijete i njegove priijatelje u Skybowling-u u Arena centru
Vidi originalni članak

Kako vaše dijete slavi rođendan? Odgovor ste nam pisali u raspravi ispod članka od utorka 17. prosinca do ponedjeljka 23. prosinca u 11 sati, a jedan odgovor nagradili smo proslavom rođendana u Skybowling-u u Arena centru u Zagrebu.

Rođendan (za ukupno 12 djece) uključuje:

  • 2 sata bowlinga i cipele za bowling 
  • kuglanje uz animatora (po rođendanu jedan animator i prisutan je tijekom cijele proslave) 
  • 4 pizze po izboru (margherita, vesuvio, miješana) 
  • 2x tortilla čips s tri vrste umaka 
  • 8 litara soka po izboru (prirodni: jabuka i juice, gazirani: cola) 
  • slike s proslave rođendana na CD-u 
  • natjecanje u kuglanju te troje najboljih od svih sudionika s proslave osvajaju medalje 

Dobitnik je korisnik imenom vljubas, a obavijestit ćemo ga i putem e-maila. Čestitamo! U nagradnim natječajima, kao i komentirati članke i sudjelovati u raspravama na forumu mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se

Kuglanje - zabava za sve uzraste

Bowling, odnosno kuglanje s deset čunjeva je društvena igra namijenjena svim uzrastima. Popularnost je stekao svojim duhom, posebno svojim pozitivnim djelovanjem na ljude. Istovremeno je zabava za mladu i srednju generaciju, jer omogućuje kvalitetno druženje i smijeh. Posebno ga vole djeca i obožavaju proslaviti rođendan uz bowling! Skybowling je najmoderniji bowling centar u ovom dijelu Europe, a smješten je na samom ulasku u Zagreb, na drugom katu Arena centra. 

Skybowling je za djecu pripremio brojne posebne ponude, među kojima su i proslave dječjih rođendana. Svoje prijatelje povedite na nezaboravnu proslavu rođendana u skybowling-u. Spojite sport i zabavu, proslavite rođendan uz kuglanje, veselje, smijeh i sreću. Najbolja zabava vam je sigurno zagarantirana te će vas i vaše prijatelje ostaviti bez daha. 

Rođendan u Skybowling-u

Unutar jednog paketa (max. šest djece po stazi) uračunato je: dva sata bowlinga i cipele za bowling, kuglanje uz veselu i dragu animatoricu, dvije pizze po izboru, tortilla čips s tri vrste umaka, četiri litre soka po izboru, natjecanje u kuglanju te troje najboljih od svih sudionika s proslave osvajaju medalje, kao i slavljenik. Bowling staze su s ogradicama prilagođene djeci tako da bezbrižno možete kuglati i rušiti čunjeve.

Na kraju proslave rođendana čekat će vas slike s proslave na CD-u koje ćete još danima pregledavati sa svojim prijateljima i sjećat ćete se lude zabave u skybowlingu. Nakon rođendana slijedi i puhanje svjećica te rezanje torte uz pjesmu. Za vas su osigurane i pozivnice, tako da ne morate brinuti o detaljima, skybowling misli na vas!

Poseban program spreman je i za roditelje, jer na rođendanu treba biti prisutan barem jedan roditelj. A kako biste se i vi mogli opustiti dok vaše dijete slavi rođendan sa svojim prijateljima, za vas je pripremljena posebna Akcija za roditelje. U vrijeme proslave i vi se možete opustiti u skybowlingu. Zaigrajte bowling ili biljar uz veliki popust! Vaš rođendan možete proslaviti svaki dan!

U skybowlingu smo sreli i Doru koja je odlučila proslaviti svoj rođendan te nam je rekla: "Bila sam na rođendanu brata Roka i jako mi se svidio bowling, jer smo cijelo vrijeme nešto radili i natjecali se, pa sam i ja odlučila proslaviti rođendan na bowlingu. Osvojila sam drugo mjesto i dobila medalju, a moj prijatelj Marko prvo! Tako sam bila sretna! Doći ću opet na bowling s mamom, tatom i bratom".

Zato ne čekajte, rezervirajte svoj termin na www.skybowling.hr, pošaljite e-mail s upitom na info@skybowling.hr ili nazovite broj 4102 222. 

Posjeti missMAMA