Ivanka Trump kćeri je za 13. rođendan napravila pomalo jezivu tortu

Instagram
Mama najbolje poznaje svoju kćer i mama će najbolje znati kakvu tortu želi kći za rođendan – u bilo kojem razdoblju. No, ovo nam se ipak ne čini baš prikladno…
Vidi originalni članak

Rođendani su važni datumi u životu svakog djeteta, ali i tinejdžera, pa je u skladu s tim torta jedna jako važna stavka. Dok su mali, ne moramo puno razbijati glavu – omiljeni junaci iz crtića, jednorozi, bageri, rozo, plavo… Nije posebno teško pogoditi kakva bi torta bila najbolje prihvaćena. No, na pragu puberteta, odnosno na samom ulasku u tinejdžerske godine, stvari se malo mijenjaju.

Raščupana i neispavana Rihanna objavila smiješne fotke i našalila se na temu majčinstva – potpuno razumijemo!

No, mama uvijek zna najbolje što dijete želi, pa čak i kad to dijete zakorači u tinejdžerske godine. ne napravimo im uvijek baš ono što žele, posebno ako se ne slažemo s tim pubertetskim idejama. Ipak, neke naprave baš po željama, bez obzira na sve.

Kći Ivanke Trump, Arabella, ovih je dana proslavila svoj 13. rođendan, zakoračivši tako u teen fazu, a mama joj je napravila sasvim posebnu tortu… No, ako pitate nas, malo je jeziva. Da se radi o odrasloj ženi, mogli bismo ovakvu tortu smatrati šalom, ali u ovom slučaju nam se čini da je ipak malo – previše.

Arabella je, inače, prava Swiftie – obožavateljica Taylor Swift, pa je torta bila upravo u tom stilu. Potpuno bijela torta u obliku srca bila je ukrašena stihom ove planetarno popularne pjevačice: 'Dečki žele ljubav samo ako je ona mučenje.'

To bi bilo sasvim prihvatljivo i čak bismo prešli lako preko tog, jer ipak je na pragu najburnijih godina – iako se ne slažemo s tim da se do jučer djevojčici nameće ovakav stav kad se o muškarcima, odnosno dečkima radi. No, fotografije razrezane torte ostavljaju dojam malo veće nelagode…

Naime, kad se razreže, torta izgleda kao da iz nje – curi krv. Crvena glazura ili boja doslovno se prelijeva i ostavlja takav dojam.

Uz fotografiju ove slavljeničke torte na Instagramu, mama Ivanka je napisala: „Najbolja torta za moju omiljenu Swiftie“. Objavila je i galeriju slika Arabelle, uključujući fotografije s njezine rođendanske proslave, uz napisala čestitku:

„Sretan 13. rođendan mojoj nevjerojatnoj kćeri, Arabelli! Gledati te kako odrastaš u tinejdžericu je kao san. Tvoje prekrasno pjevanje i sviranje klavira, naše nezaboravne avanture jahanja, snaga i predanost koju pokazuješ u svom vježbanju brazilske jiu-jitse i naši posebni izlasci samo za djevojke trenuci su koje ću zauvijek cijeniti. Arabella, inspiriraš me i zadivljuješ svaki dan. Ti si izvanredna mlada žena i moje srce preplavljuje ljubav prema tebi. Sretan rođendan!“

Osim Arabelle, Ivanka ima još dvoje djece – sinove Josepha (9) i Theodorea (7) sa suprugom Jaredom Kushnerom. Ivanka je kći Donalda Trumpa, bivšeg i potencijalnog predsjednika SAD-a, i to iz njegova prvog braka s Ivanom Trump. 

Klasična metoda Charlize Theron vjeruje u 'obrnutu psihologiju' kad se radi o roditeljstvu

Posjeti missMAMA