Dječje predstave i radionice na igralištima i u parkovima: Centar kakav fakat trebamo!

Promo
Programa za djecu i mlade nikad dovoljno, a posebno volimo kad ti programi – dođu djeci u posjet umjesto obrnuto. Tako će biti i do kraja travnja u centru glavnoga grada.
Vidi originalni članak

Centar grada Zagreba ljeti uvijek oživi, ali mnogi će reći da to nije dovoljno, te da bi centar glavnoga grada trebao živjeti još punijim plućima i neprestano. Upravo to je ideja koja stoji iza niza događanja nazvanih „Centar kakav fakat trebamo!“ u organizaciji Teatra LOFT.

Kratica LOFT stoji za Lutkarska organizacija koju fakat trebamo, a to je organizacija, kako kažu, posvećena suvremenom kazalištu (za djecu i mlade) u kojem se spajaju lutkarstvo, dramski teatar, ples, pokret, glazba i likovnost. Iza tog imena stoje mlade i kreativne Morana Dolenc i Anja Pletikosa.

Centar kakav fakat trebamo otvoren je u listopadu 2023., te se odvijao uglavnom u knjižnicama zagrebačkog Centra. U travnju će se program odvijati vani, i to na igralištima osnovnih škola, te u parkovima Centra. To će ujedno i obilježiti završetak programa.

Cijeli program možete potražiti ovdje ili na stranici organizatora na Facebooku.

Posjeti missMAMA