Čak i Eva Mendes vodi borbu oko plišanaca – i često gubi bitke, kao i svi mi…

ABACA/ABACA/PIXSELL
Nekad nam je jednostavno drago čuti da i slavni roditelji vode iste bitke kao i mi, ali još nam je draže čuti da ih i oni nekad, kao i mi, gube, dok klinci izlaze kao pobjednici.
Vidi originalni članak

Plišanci. Plišane igračke. Plišane lutkice. Da, ti plišanci. U čemu je fora? Znamo da su mekani, znamo da su onako nekako utješni, znamo da su na dodir ugodni… Sve to znamo. I mi odrasli nekad, bez obzira na godine, padnemo na šarm tih malih, preslatkih, divnih figurica u raznim veličinama, dezenima, izdanjima. Neodoljivi su nekad, da. Te velike, gumbaste oči i to divno, meko krzno…

Ponovno u zagrljaju Kad oni zavole plišanca… Susret ovog dječaka s izgubljenom žirafom raznježit će te do suza

No, moramo li ih imati baš toliko da od njih ne vidimo krevet?! Toliko da smišljamo nove ormare u koje bismo ih stavili? Toliko da ih možemo u krug cijele godine prati i sušiti? I moramo li ih baš uvijek nositi sa sobom na putovanja?! Nekako već znamo odgovore na ova pitanja… Mi smo ti koji gubimo bitku.

No, utješno je čuti da nismo sami. I slavne mame vode iste bitke i jednako ih gube. Jedna od njih je i Eva Mendes. Nedavno je ona na svom Instagramu objavila story u kojem se požalila baš na ovu temu. Eva Mendes sa Ryanom Goslingom, inače, ima kćeri Esmeraldu (9) i Amadu (8).

Eva je podijelila selfie iz aviona na kojem je okružena plišanim životinjama.

„Daaaakle, pretpostavljam da su oni sada značajan dio moje putne prtljage?“ napisala je. „Je li ovo nova norma?“ Na idućoj slici Eva je napisala: „Usput, ovo su samo 3 od 6 koji su putovali s nama. Ali barem sam ih odvratila od 12.“

Obitelj Mendes-Gosling u punom je sastavu ovog ljeta posjetila zajedno Olimpijske igre u Parizu, iako ih se rijetko može vidjeti u javnosti sve zajedno. Naime, Eva i Ryan dogovorili su se da neće na većinu događaja ići zajedno, kako bi se mogli zasebno posvetiti uvijek svojoj djeci.

Vjerojatno su tijekom tih putovanja ljeti otkrili novu čar obiteljskih odmora i nove članove koji su pozvani. Nezaboravni obiteljski odmori imaju svoju cijenu: putovanje s malom djecom. A čini se da je Eva naučila da je dio dogovora dijeliti svoje mjesto s daleko više plišanih životinja nego što ima djece.

Eh, svi smo bili tamo i svi smo nekad izgubili te bitke…

Ranije ne bi bila spremna Eva Mendes niti najmanje ne žali zato što je postala mama u 40-ima

Posjeti missMAMA