Brzi kolač s višnjama

Thinkstock
Jednostavan desert koji mogu savladati i početnici u pripremi slastica
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 4 jaja
  • 2 šalice šećera
  • 4 šalice bijelog pšeničnog brašna
  • 2 šalice jogurta (3,2% masti)
  • 1 čaša ulja
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 vanilin šećer
  • 300 grama višanja

Priprema:

1. Pjenasto umutite jaja i šećer pa dodajte prosijano brašno, jogurt, ulje, prašak za pecivo i vanilijin šećer. Sve dobro promiješajte pa prebacite u namašćenu vatrostalnu posudu.

2. Po smjesi utisnite višnje.

3. Pecite oko 35 minuta na 200 celzijevih stupnjeva. Prema želji, prije posluživanja pospite šećerom u prahu.

Potražite još recepata na stranici Gastro.hr

Posjeti missMAMA