Mama promijenila ime kćeri osam dana nakon poroda

Facebook/The Young Mummy
Blogerica Sophie Cachia, poznatija kao 'The Young Mummy', par dana nakon poroda otkrila je da je nesigurna u ime koje je odabrala za svoju novorođenu kćer. Osam dana kasnije, malena Betty postala je malena Flossy
Vidi originalni članak

Australska blogerica Sophie Cachia, rodila je djevojčicu u subotu, 14. siječnja. Na Instagramu je otkrila kako je nazvala svoju kćer Betty Margaret po njezinim bakama. Međutim, par dana kasnije, Sophie je objavila fotografiju na Snapchatu, pitajući svoje sljedbenike jesu li imali 'problema s imenima nakon rođenja'. "Počinjem se brinuti da ne izgleda kao Betty", napisala je mama u opisu fotografije, dodajući kako misli da je trebala izabrati drugo ime.

Koliko često roditelji požale zbog imena koje su dali djetetu?

Osam dana nakon poroda, ova mama je objavila kako su ona i njezin suprug Jaryd promijenili Betty ime. "Želite li čuti smiješnu priču? Moji mama i tata su zeznuli." napisala je ispod fotografije, oponašajući glas svog sina, Bobbyja, koji dalje nastavlja: 

"Mama je bila sva nadrogirana i pod utjecajem hormona nakon poroda te je počela sumnjati u ime moje seke. Ali, nekoliko dana kasnije, ona je totalno pukla i ponovno se zaljubila u ime koje je dala seki. Sve dok tata nije došao kući i priznao nam da je i on počeo sumnjati u odabir imena. LOLZ. Bravo, tata."

Kraj posta otkriva kako se malena Betty sada zove Florence, ili skraćeno: Flossy. Ali, puno ime malene djevojčice je Florence Betty Margaret Cachia.

Jeste li vi ikada požalili ime svog djeteta? Pišite nam u komentarima

Posjeti missMAMA