Tražimo Supertatu! Prijavi tatu i osvoji poklon bon u vrijednosti od 2000 kn

missMAMA ;I ove godine tražimo Supertatu! Prijavite tatu i osvojite super nagrade
Tatu možeš prijaviti u kategorijama: tata koji premata, tata animator, tata hranitelj te tata uspavljivač. Pobjednike, ali i sve finaliste očekuju vrijedne nagrade
Vidi originalni članak

Lupilu i missMAMA traže Supertatu!

Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. 

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića. Pozivamo sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijatelje i prijateljice da prijave svoje omiljene očeve za ovu prestižnu titulu SUPERTATE.

SPECIJAL: Tata i beba posebna je veza

Super nagrade za supertate i finaliste u 4 kategorije

Četiri tate koje proglasimo pobjednicima osvojit će poklon bon Lupilu u vrijednosti 2000 kn, dok će svaki finalist dobiti poklon bon Lupilu u vrijednosti 500 kn.

Pročitaj pravila nagradnog natječaja

Kako prijaviti supertatu?

Pošalji nam fotografiju tate s djetetom i opiši nam zašto je baš on super tata, i na temelju tvoje priče izabrat ćemo po tri finalista u četiri kategorije:

  • Tata koji premata
  • Tata animator
  • Tata hranitelj
  • Tata uspavljivač

Tata koji premata

Tata koji izvlači pelene iz rukava spretno kao mađioničar svoje rekvizite. Bebače spretno svlači, kupa, briše i oblači. Mališani su uz njega spremni za nove avanture prije nego što su se i snašli.

Prijavi tatu u kategoriji 'Tata koji premata'

Tata Animator

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet.

Prijavi tatu u kategoriji 'Tata Animator'

Tata Hranitelj

Tata koji od svake zdjelice s hranom napravi pravu malu slikovnicu kojoj ne mogu odoljeti ni najveći izbirljivci. Ovaj tata pronađe sto i jedan način da što više obroka završi gdje i treba - u trbuščiću.

Prijavi tatu u kategoriji 'Tata Hranitelj'

Tata Uspavljivač

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan.

Prijavi tatu u kategoriji 'Tata Uspavljivač'

Nakon što ćemo predstaviti tri finalista u svakoj kategoriji, putem javnog glasovanja odabrat će se i proglasiti pobjednik u svakoj kategoriji koji će osvojiti vrijedne poklone: poklon bon Lupilu u vrijednosti 2000 kn, dok će svaki finalist dobiti poklon bon Lupilu u vrijednosti 500 kn.

Ovo je vaša, ali i naša prilika da zajedno zahvalimo najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradimo ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo.

Potraži obrazac na micrositeu i prijavi svog Supertatu u jednoj od četiri kategorija!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Posjeti missMAMA