Tata nasmijao društvene mreže jer je doslovno slijedio ženine upute

Twitter/Melvin Doo
Roditelji su spremni sve napraviti kako bi njihovo dijete spavalo, tako je i tata Cade odlučio sjedalicu s djetetom izvaditi iz automobila i prenijeti u krevet kako ga ne bi probudio
Vidi originalni članak

Roditelji se trude najviše što mogu u određenom trenutku i uvijek žele da mališanima svakodnevica prolazi bez velikog stresa. Mama Ashlie Nicole Williams podijelila je fotografiju iz svoje svakodnevice koja je nasmijala Twitter i pokazala kako tata ponekad sve shvaća doslovno. 

Jedan dan dok je Ashlie prala posuđe njezin partner Cades stigao je kući s njihovom dvogodišnjom kćeri London: "Rekao mi je da spava pa sam mu rekla da je samo stavi u krevet, a ću je kasnije probuditi i okupati", opisala je mama ovu situaciju za BuzzFeed News. Kasnije kad je Ashlie krenula provjeriti kćer, otkrila je da je Cade baš doslovno slijedio upute. Izvadio je dijete sa sjedalicom iz automobila i stavio je na krevet.

Opasan položaj Nikad ne ostavljajte bebu samu dok spava u autosjedalici!

"Odmah sam izašla iz sobe jer sam se bojala da je ne probudim zbog smijeha", dalje je objasnila. Nije se mogla ljutiti na partnera jer je napravio točno ono što je tražila od njega. 

Objavili su fotografiju s djetetom koja je postala viralni hit na Twitteru, a mnogi korisnici su smatrali da ga trebaju obraniti. Fotografija je podijeljena preko 42000 puta. Mama je za Scary Mommy izjavila kako je oduševljena reakcijom na mreži te kako se jako zabavlja.

Posjeti missMAMA