Sredi misli, sredi život - prva u nizu radionica koja ti može pomoći da budeš sretn(ij)a mama

Freepik
Željeli mi to priznati ili ne, uloga mame je uloga koja je pod stalnim teretom očekivanja, uvjerenja, vanjskih pritisaka, kritike i osude. A sve počinje već za vrijeme trudnoće. Kao rezultat toga mnogo mama osjeća krivnju. Jer mama mora biti savršena mama.
Vidi originalni članak

Od mame se očekuje da ima savršenu karijeru, da se brine o sebi, da bude fizički aktivna, da ima društveni život i da je uvijek vesela i sretna. Nažalost, u toj nemogućoj kombinaciji mame su naprosto iscrpljene i preopterećene.

U svemu tome mame su zaboravile da preuzimanjem te uloge one nisu prestale biti zasebne osobe koje imaju svoje želje, težnje, strasti i snove. A upravo to se mnogim mamama dogodi. A kada se i pojavi strast i želja za nečim drugim, nastupa ogroman osjećaj krivnje.

Kako bi krenule putem ispunjena i zadovoljstva bez krivnje, važno je da mame uvide da majčinstvo nije nešto što se razvija samo od sebe. Ono se uči i razvija. I potrebno je vrijeme da se ono razvije i netko tko će mamu voditi na njezinom putu. A prvi korak u tome je da mama naučiti voljeti sebe, prihvatiti sebe kakva je i maknuti brojne blokade koje su nastale zbog očekivanja i ideala koje joj nameće društvo. Upravo će joj u tome pomoći dvije mame i stručnjakinje koje su oblikovale svoja silna znanja i preko 15 godina iskustva u radionice koje će pružiti mamama svu potrebnu podršku i pomoć.

O ciklusu radionica Sretna mama = Skladna obitelj

Ciklus se sastoji od 5 radionica:

1.radionica: SREDI MISLI, SREDI ŽIVOT

2. radionica: OD SVAĐE DO RAZGOVORA

3.radionica: BUDI SVOJA NAJVEĆA PODRŠKA

4.radionica: KAKO STVORITI VRIJEME ZA SEBE

5. radionica: MAMA BURN OUT

Radi se interaktivnim radionicama s kojih će svaka polaznica otići ne samo s hrpom znanja nego o i praktičnim alatima koje će odmah moći primijeniti u svakodnevnim izazovnim. situacijama. Radionice vodi Iva Brčić, mag. soc./phil. i Sandra Pavičić, family coach

Teme 1. radionice SREDI MISLI, SREDI ŽIVOT

- osvijestite svoje misli i osjećaje koje potiču u vama

- da prepoznate svoja uvjerenja ili ona koja ste nesvjesno usvojile

- da otpustite uvjerenja koja vas koče

- da osvijestite svoje snage i sposobnosti

- da napravite prvi korak na putu prema istinski Sretnoj mami bez krivnje

Radionica Sredi misli, sredi život održat će se u subotu 14.10. u 10 sati na adresi Kukuljevićeva 15 u Zagrebu.

Cijena jedna radionice je 17 eura, a paket 5 radionica je 73 eura.

Za sve dodatne informacije i prijave javite se na najsretnijabeba@gmail.com

Posjeti missMAMA