Slomljena mama objavila video svoje djece na dan njihovog pogreba

Jennifer Neville-Lake/Facebook
Mama koja je u prometnoj nesreći izgubila troje djece i oca, objavila je prekrasan video djece koja vježbaju ples koji su trebala izvesti na proslavi 10-godišnjice braka svojih roditelja
Vidi originalni članak

Umjesto da slave 10-godišnjicu braka, Jennifer Neville-Lake i njezin muž Ed pokopali su svoje troje djece i njenog oca, nakon što su poginuli u prometnoj nesreći koju je skrivio, navodno pijan, 29-godišnji vozač vraćajući se sa svoje momačke večeri. U počast svoje djece, mama Jennifer je na Facebooku objavila video koji prikazuje djecu kako vježbaju ples koji su trebali izvesti na proslavi njihove godišnjice.

"Ed i ja smo proslavili našu 10-godišnjicu braka sa slomljenim i ukradenim snovima. Ovo je jedina proba koju sam snimila, ali upravo ona pokazuje osobnost svakog od njih. Ako ste poznavali Harryja, pogledajte ga kako pleše i vrti se. Milly se smijulji kad vidi Daniela koji pokazuje sestrici i braci što da rade. Možete čuti iznerviranost u njegovom glasu kad vidi da oni ne slijede njegove upute i kako im nježno pomaže kad ih vodi", napisala je.

Djeca su bila naša budućnost... sada ih više nema

Također je napisala: "Pronašla sam pjesmu 'Just Another Day In Paradise' i djeca su htjela plesati uz nju. Svaku večer pomolili smo se prije večere i ja sam uvijek molila da mi se pruži još jedan dan s mojim voljenima". 

Djeca su imala devet, pet i dvije godine kad su tragično poginula. Osim djeda, s djecom su u automobilu bile i baka i prabaka, koje se još oporavljaju od ozljeda. Harrison i Milly umrli su u bolnici, dok su se držali za ručice i slušali baku kako im pjeva preko telefona.

"Život naše obitelji bio je daleko od 'savršene slike', ali bio je naš i naš raj. Djeca su bila naša budućnost... sada ih više nema", rekla je Jennifer. Video na Facebooku dosad ima preko 650 tisuća pregleda i preko 10 tisuća dijeljenja, a Jennifer je na Facebooku dosad primila više od 9 tisuća poruka i nepoznati ljudi diljem svijeta šalju njenoj obitelji mailove, pisma sućuti i podrške.

Posjeti missMAMA