Poznata mama je objasnila zašto joj je važno da je kćeri vide kao zaposlenu mamu

Guliver :Znanstvenici su dokazali da zaposlene majke odgajaju odgovorniju i uspješniju djecu
Iako poznata glumica Blake Lively iz prve ruke zna koliko je važno biti samo MAMA, želi da njezine tri kćeri shvate da mogu imati i drugi identitet izvan majčinstva kada za to dođe vrijeme.
Vidi originalni članak

Premda većina majki nisu holivudske zvijezde, žele da ih djeca cijene i doživljavaju vrijednima i radišnima. Poznata glumica Blake Lively, u intervju za People otkrila je da želi naučiti svoje kćeri da su rad i zalaganje uistinu važni. Lively smatra da to može učiniti samo vlastitim primjerom.

Osim što je svojoj djeci pokazala važnost stvaranja vlastitog i neovisnog identiteta, poznata glumica je rekla kako želi biti primjer svojim kćerima, 6-godišnjoj James, 5-godišnjoj Inez i 2-godišnjoj Betty. "Želim biti što je moguće više prisutna, želim da osjete moju prisutnost, ali najbolji način da budete najbolja majka jest da im pokažete da možete imati život, imati strast, posao i identitet koji nije samo vezan uz majčinstvo i ulogu majke", objasnila je glumica. 

"Mislim, biti majka je uloga koja vas u potpunosti obuzima, ali imati vlastiti identitet je zaista vrlo važno", rekla je za People. "Također, smatram da je važno naučiti djecu da mogu samostalno brinuti za sebe te da svojim radom i trudom mogu ostvariti sve što požele."

Mama troje djece rekla je da ne želi samo da njezine kćeri budu svjesne da im majka radi; želi da i fizički vide njezin rad. "Vodim ih sa sobom", rekla je Lively. "Mislim, nevjerojatno je da trenutno nisu skrivene ispod moje suknje. Vodim ih posvuda. To je tako neprikladno, ali imam veliku sreću što sam na poslu koji mi to omogućuje."

Lively nije jedini roditelj u njihovoj kući koji želi biti dobar primjer djeci, kada je riječ o pronalaženju ravnoteže između obitelji i posla; njezin suprug Ryan Reynolds nedavno je dospio na naslovnice, kada je najavio da planira napraviti stanku od glume kako bi se usredotočio na provođenje vremena sa suprugom i kćerima. "Jedno je sigurno, to vrijeme zapravo ne možete vratiti", objasnio je u nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter.

5 savjeta uspješnih žena 5 navika roditelja koji uspješno balansiraju između djece, posla i vremena za sebe

Posjeti missMAMA