Pobjednik u kategoriji Tata koji premata je Josip Škalec! Donosimo njegovu priču...

Tomislav Miletić/PIXSELL ;Pobjednik u kategoriji Tata koji premata je Josip Škalec!
Pročitaj što je o očinstvu rekao pobjednik Super Tate u kategoriji Tata koji premata!
Vidi originalni članak

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije, a zatim i pobjednika na velikom finalu izbora za Super Tatu koji se održao ove subote u Z centru u Zagrebu. Josip Škalec osvojio je laskavu titulu Super Tate u kategoriji Tata koji premata i statuu!

Priča o Super Tati -  Josipu Škalecu

Josip Škalec je inspirativan i požrtvovan otac koji ne zazire od mijenjanja pelene, kupanja, igranja i odvođenja djece u park.  Štoviše, Tata Josip spretan je u oblačenju, presvlačenju, prematanju i igranju, a uz sve to najbolji je istjerivač paukova i čudovišta! Dok mama radi, Tata Josip čuva sinove i obavlja sve kućanske poslove - kuha, posprema, čisti, brine, ljubi i njeguje, a na pitanje što za njega znači biti tata, spremno odgovara: "Za mene je to najveća sreća na svijetu, za mene to znači bezuvjetna ljubav!". 

Za svoju dječicu Josip je po potrebi super junak, a po potrebi učitelj i pjesnik, a najviše ga vesele osmijesi njegovih mališana. "Najdraži su mi njihovi zagrljaji i osmijesi, a najviše volimo provoditi vrijeme igrajući se i skakajući!"  Josip ima snažnu poruku za sve tate: „Dragi očevi, čuvajte, mazite i pazite svoju djecu. Uživajte s njima. Svaki slobodan trenutak provedite s njima. (Pre)brzo će odrasti.“

Josipova supruga puna je prekrasnih riječi za Josipa. "Moj suprug je super Tata jer to zaista i je. On spada pod sve tri Vaše kategorije, pun je ljubavi, strpljenja i pažnje. Spretan je u oblačenju, presvlačenju, prematanju, igranju. On je naš tata spasioc!"

Čestitamo Super Tati Josipu koji je pravi primjer da Tate mogu baš sve! 

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

Posjeti missMAMA