Osvojite vrijedne poklon pakete za njegu kože nakon sunčanja

Shutterstock
Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati nepovratne posljedice jer oštećena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvijek. Zato vam poklanjamo tri vrijedna poklon paketa!
Vidi originalni članak

Danas se nedovoljno razmišlja o negativnom i potencijalno nepovratnom štetnom utjecaju kojeg dnevno UV zračenje može imati na kožu koja je u procesu zacjeljivanja. Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati nepovratne posljedice jer oštećena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvijek.

Osim štetnog utjecaja UV zraka na rane, iritacije i ogrebotine, potrebno je uzeti u obzir i tetoviranu kožu koja također predstavlja iritaciju na koži. Zbog peckanja i crvenila koji se javljaju nakon tetoviranja, potrebno je istovremeno smiriti nadraženu kožu i zaštiti tetovažu od štetnih UV zraka kako bi se spriječila pojava smeđih I crvenih pigmentacijskih mrlja.

Zato smo za vas pripremili tri poklon paketa La Roche-Posay proizvoda za cijelu obitelj! Sve što trebate napraviti jest napisati nam u komentarima ispod članka zašto biste baš vi trebali osvojiti jedan od vrijednih paketa.

Komentare mogu ostaviti samo registrirani korisnici, stoga, ako još niste, registrirajte se!

Natječaj traje od ponedjeljka, 8.8. do petka, 12.8. u 10 sati. Sretni dobitnici bit će obaviješteni e-mailom. Sretno! Pročitajte pravila nagradnog natječaja

"Cijelo djetinjstvo sam zavidjela prijateljicama tamnije puti i sanjala o ljetnom brončanom tenu poput supermodela koji su tad, devedesetih, bili idoli mnogih adolescentica. 'Kurila' sam se pod suncem ali jedino što bih postigla je boja rumenog mladog krumpira, uz obavezno guljenje. U međuvremenu se znanost pozabavila štetnim utjecajem sunčanih zraka i opasnostima od dugog sunčanja bez faktora, pogotovo za blijedu osjetljivu kožu poput moje. Moj otac je tih godina prebolio melanom i to nas je sve itekako prodrmalo, educirali smo se o toj temi. Naučila sam voljeti svoju depigmentiranost radi koje su me u djetinjstvu zadirkivali, sunce upijam i volim ali samo uz kreme od povjerenja. Uz La Roche Posay Lipikar i Cicaplast liniju proizvoda moja osjetljiva koža i sunce su opet prijatelji" - Ida Prester

 

Rutina njege iritirane i oslabljene kože koja je izložena UV zrakama 

La Roche-Posay predstavlja ljetnu rutinu njege iritirane i oslabljene kože u kojoj se nalazi CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rješenje za nadraženu ili ispucanu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50., LIPIKAR GEL LAVANT, umirujući gel za svakodnevno pranje lica i tijela koji kožu istovremeno smiruje i štiti te LIPIKAR FLUIDE, losion za umirenje i zaštitu kože lica  i tijela koji kožu svakodnevno hidratizira.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja 

Posjeti missMAMA