Osvojite Gaia Naturelle tekući kolagen za lijepu kožu, kosu i nokte!

Gaia Naturelle
Bliži se Majčin dan i ovaj put ga želimo proslaviti pripremajući znakove pažnje za vas, drage mame. U suradnji s brandom Gaia Naturelle poklanjamo vam Collagen shot Tropical, a riječ je o dodatku prehrani s kolagenom, osvježavajućeg tropskog okusa, za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. Posjetite missMama profil na Instagramu i uključite se u nagradni natječaj!
Vidi originalni članak

Majčin dan je praznik koji se slavi svake godine druge nedjelje u svibnju diljem svijeta, u više od 40 zemalja. Na Majčin dan slavimo ulogu majke i majčinstvo te utjecaj koje majke i njihova požrtvovna uloga puna ljubavi imaju u društvu. Kako bismo proslavili Majčin dan i razveselili majke koje nas svakodnevno čitaju, pripremili smo super iznenađenje. Ususret nadolazećem Majčinom danu organiziramo veliki giveaway na missMama Instagramu, gdje ćemo sve do 14. svibnja organizirati nagradne natječaje i dijeliti genijalne nagrade. Na vama je da svakodnevno pratite missMamu na Instagramu kako ne biste propustili priliku da osvojite nagrade.

Danas vam u suradnji s brandom Gaia Naturelle poklanjamo Collagen shot Tropical - proizvod o kojem već dugo slušamo same pohvale, a sada ga imate priliku isprobati i vi, drage mame. Collagen shot Tropical je novost u Gaia Naturelle asortimanu dodataka prehrani. Uz Collagen shot i Collagen shot 10000 odsada je dostupan novi, ljetni i osvježavajući okus vašeg omiljenog dodatka prehrani. Novi tropski okus vraća vas na plažu, ispod palme i opuštajući šum mora, baš ono što svaka mama treba za dobar početak dana, nekoliko opuštenih trenutaka za sebe.

Zašto tisuće ljudi obožava Collagen shot Tropical?

Collagen shot Tropical je koncentrirani dodatak prehrani s kolagenom za lijepu kožu, kosu i nokte. Sadrži  5000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena i 1500 mg MSM-a, s vitaminima C, B6, biotinom i cinkom. Priozvod ne sadrži šećer, masti i gluten te ima osvježavajući okus tropskog voća.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, kosti, hrskavice i krvnih žila. Biotin doprinosi održavanju zdrave kože i kose. Cink doprinosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju. U kliničkom istraživanju je dokazan sinergijski učinak kolagena i MSM-a koji u kombinaciji imaju na kožu veći benefit od dodataka prehrani koji sadrže samo kolagen bez MSM-a.

Kolagen se promovira kao ''beauty proizvod'', a zapravo je puno više od toga. Kolagen je najzastupljeniji protein kod sisavaca. Odgovoran je za više bioloških funkcija kao što je pružanje potpore vezivnom tkivu, mišićima i koži. 25% svih proteina u tijelu čini kolagen. Bitan je za kožu, zglobove, hrskavicu, tetive, kosti, zube i nokte. Collagen shot Tropical je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Upravo zato se preporučuje da se kolagen počne piti oko 25 godine, kako bi se nadomjestio prirodi gubitak kolagena u tijelu.

Isprobajte i vi novi okus tropskog Collagen shota i prepustite se svim njegovim benefitima za kožu, kosu, nokte i zglobove. Sve što trebate napraviti kako bi Collagen shot Tropical stigao baš u vaše ruke je posjetiti missMama profil na Instagramu, pronaći fotku nagrade koju darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @gaianaturelle_adria, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu kojoj želite uputite najljepše želje povodom Majčinog dana. 

Objavu možete i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Igramo se do četvrtka, 11. svibnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Posjeti missMAMA