Nova pjesma Taylor Swift posebno je odjeknula među ženama koje su doživjele spontani pobačaj

MARK BLINCH/REUTERS
"Zbogom, zbogom, zbogom. Bio si veći od cijelog neba. Bio si više od samo kratkog vremena. Za puno toga žalim, bez puno toga ću živjeti. Nikada neću znati što je moglo biti. Ono što si trebao biti ti, ono što je moglo biti", dio je stihova pjesme Bigger Than The Whole Sky.
Vidi originalni članak

Dugo iščekivani novi album Taylor Swift, Midnights, ponovno je iza sebe ostavio mnogo emocija. Između tjeskobnog Anti-Hero i razigranog Snow On The Beach, roditelji koji su doživjeli spontani pobačaj pronalaze duboko značenje i riječi za svoju tugu u tužnoj baladi Bigger Than The Whole Sky.

Iako mnogi kažu da je pjesma više refleksija na tugu i gubitak nekoga općenito, žene koje su doživjele pobačaj ukazale su na specifičnu vezu između refrena pjesme Bigger Than The Whole Sky i toga kako je proći kroz spontani pobačaj i oplakivati ​​gubitak bebe.

Kako preboljeti gubitak bebe nakon spontanog pobačaja?

"Zbogom, zbogom, zbogom. Bio si veći od cijelog neba. Bio si više od samo kratkog vremena. Za puno toga žalim, bez puno toga ću živjeti. Nikada neću znati što je moglo biti. Ono što si trebao biti ti, ono što je moglo biti", dio je stihova pjesme Bigger Than The Whole Sky.

Bez obzira govori li pjesma izričito o gubitku trudnoće ili ne, mnogi su pronašli iscjeljenje u tome što su čuli svoje sirove emocije pretočene u riječi. “Kada sam slušala Bigger Than the Whole Sky, sve što sam mogla vidjeti u mislima je beba koju sam izgubila i to su riječi za sve što sam osjećala nakon pobačaja. Ne mogu zamisliti da se radi o bilo čemu drugom", podijelila je Ashley Fritz na društvenim mrežama.

Drugi su se oglasili na njezinu objavu, komentirajući: "Tako savršeno opisuje sve što sam osjećala tijekom i nakon pobačaja" i "'Nikada neću upoznati ono što si trebao biti, ono što je moglo biti' me razvalilo i suze su samo krenule.  

@perfumedisco I don't know if this was meant to be about a miscarriage and it isn't for me to know but it hits my heart that way. I was due today and I was hoping Taylor would give me a song to cry and feel everything to and she delivered. Thank you from the bottom of mt heart @taylorswift #miscarriage ♬ Bigger Than The Whole Sky - Taylor Swift

Mnoge žene sada uz ovu pjesmu dijele svoju tugu, snimaju se kako je pjevuše i slušaju i pokazuju drugima da nisu same u svojoj boli.

Ako ste doživjeli spontani pobačaj ili gubitak trudnoće, znajte da niste same. Kao što ovaj niz priča pokazuje, cijela zajednica roditelja čeka i voljna je tugovati s vama i tješiti vas tijekom vašeg putovanja. Pronađite put naprijed kroz gubitak trudnoće i potražite podršku.

pozitivne misli Najgore i najbolje riječi koje su nam ljudi rekli nakon gubitka bebe

Posjeti missMAMA