Nakon suza i nemogućnosti dojenja, tata Toni pokazao je pozitivne strane bočice

Privatni album
Predstavljamo Tonija Tičića, finalista u kategoriji Tata hranitelj, glasuj za svog favorita!
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe.

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata hranitelj i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Tata koji od svake zdjelice s hranom napravi pravu malu slikovnicu kojoj ne mogu odoljeti ni najveći izbirljivci. Ovaj tata pronađe sto i jedan način da što više obroka završi gdje i treba - u trbuščiću.

Za tatu Tonija Tičića glasuj klikom na Like!

Toni Tičić

Šaljem sliku i prijavljujem našeg tatu (svog supruga) za kategoriju tata hranitelj. Ova slika je za mene posebna jer sam nakon dana i dana proplakanih zbog nemogućnosti dojenja više napokon ugledala i pozitivne strane hranjenja bočicom. A to je mogućnost oca da hrani dijete i stvaranje nove razine njihove veze koja je prelijepa. Ovdje beba ima 4,5 mjeseci i tata je prvi put hrani (ali ne i zadnji).

Posjeti missMAMA