Najcool mame vodimo na konferenciju!

Privatni album
Odabrali smo dvadeset mama koje su dobile titulu 'najcool mama' i osvojile dvije ulaznice za konferenciju 'Mame&klinci powered by Klokanica'!
Vidi originalni članak

Biti mama znači toliko više nego donijeti dijete na svijet. Biti mama znači voljeti i poznavati to biće prije nego što ste ga upoznali. Biti mama znači najveći dar koji je neshvatljiv bilo kojoj ženi koja nema dijete u svom životu. To je povezanost koja je neusporediva i nepremostiva u bilo kojem obliku ili drugom odnosu. To je ljubav koja raste i raste, kojoj nema kraja, ljubav koja uvijek želi više i bolje.

Sve to ujedno znači i da ste cool mama. Mama koja je roditeljska figura, ali i prijateljica. Mama koja postavlja granice, ali dopušta djeci da budu svoja. I ono najvažnije - mama koja je bliska sa svojom djecom te ih u isto vrijeme voli, cijeni i poštuje takvima kakva jesu.

Nakon što smo objavili natječaj u kojem smo vas pozvali da ovjekovječite zabavni, edukativni ili kreativni trenutak s djecom i pošaljete nam fotografiju i kratki opis koji pokazuje zašto ste baš vi, vaša mama ili vaša prijateljica - 'najcool mama', izabrali smo deset mama koje su osvojile 2 ulaznice za konferenciju Mame&klinci powered by Klokanica!

1. Srđana Jovanović

2. Ivana Radman Livaja

3. Ivana Žunac

4. Marijana Bijelić

5. Anita Breški

6. Lejla Dajak

7. Ivanka Tominović

8. Natalija Bešlić

9. Lidija Lovrić

10. Anita Šamija

Budući da smo dobili velik broj prijava, odlučili smo nagraditi dodatnih deset mama s ulaznicama. 'Najcool mame' su i:

11. Tea Ružić

12. Matea Vukušić

13. Anamari Posta Gasaj

14. Kornelija Pejaković

15. Ankica Medić

16. Marina Šarić

17. Tihana Crnčević

18. Aleksandra Saša Mrakovčić Marović

19. Zdenka Senjan

20. Martina Vodopić

Čestitamo svim mamama i vidimo se na konferenciji!

Posjeti missMAMA