Poklon bon od 300 kuna za najaktivnije na forumu!

Thinkstock
Komentirajte članke, tražite savjete, upoznajte se i dijelite svoja iskustva s drugim roditeljima na forumu Klokanice! Najaktivniji korisnici u listopadu, studenom i prosincu na dar će dobiti odjeću iz kolekcije Brokula&Ž po svom izboru, za sebe ili svoje dijete, u vrijednosti 300 kuna
Vidi originalni članak

Obitelj Klokanice raste iz dana u dan i sve je više roditelja, i onih koji će to tek postati, koji savjete za svoje trenutne probleme traže na našem forumu, dijele iskustva ili se jednostavno žele upoznati s drugim roditeljima. Ako još niste, pozivamo i vas da nam se pridružite, registrirate se i uključite u rasprave na forumu.

Svakog mjeseca predstavit ćemo i nagraditi najaktivnijeg korisnika na forumu, a najaktivniji u listopadu, studenom i prosincu na dar će dobiti odjeću po svom izboru u vrijednosti 300 kuna iz kolekcije Brokula&Ž.

Dizajnerska odjeća od organskog pamuka od sada i za bebe 

Brokula&Ž je hrvatski brend odjeće izrađen od posebno razvijenih tkanina sa sirovinama iz organskog uzgoja koje čuvaju okoliš i dobre su za kožu. Kolekcija je napravljena od dvije vrste tkanina – jedna se sastoji od 48 posto organskog pamuka, 48 posto ProModala i 4 posto elastina, a druga od 96 posto organskog pamuka i 4 posto elastina. 

Osnovnu Brokula&Ž kolekciju čine majice i donje rublje za žene i muškarce, a dodatno su u ponudi haljine, dodaci poput kuhinjskih pregača i torbi, a ove jeseni izašla je i nova kolekcija za bebe i djecu s body-jima, kapicama, donjim rubljem i majicama. U planu je kontinuirani daljnji razvoj brenda, ponajprije u segmentu ručnika, posteljine, čarapa i sličnog.

Brokula&Ž su u vizualnom identitetu brokula i ptičica, čije se zabavne poruke mogu pronaći otisnute s unutarnje strane odjeće. Te poruke vidiš samo ti i onaj tko te skine. Materijali korišteni u proizvodnji, pakiranju i promotivnim materijalima imaju ekološke certifikate kao što su OE 100 Standard za organski pamuk, Oeko Tex®Standard 100 za boje za tkanine i ISO 14001 za boje za papir, a ambalaža i prodajni stalci izrađeni su od recikliranih materijala. Osim toga, ambalaža formirana kao čaša, može poslužiti i nakon raspakiravanja.

Brokula&Ž imaju svoj flagship dućan u zagrebačkoj Teslinoj 9, a mogu se pronaći i na prodajnim mjestima ShoeBeDo, Je*s, Modiana, Bija Baja Buf, dok na web adresi brokulaz.com ovih dana kreće i web shop.

Brokulu&Ž su prije godinu dana pokrenuli Bruketa i Žinić u suradnji s tekstilnom tvrtkom Lacuna specijaliziranom za odjeću s posebnim certifikatima i UV zaštitom. Odjeću šiju iskusne hrvatske radnice u Svetom Križu Začretje i đakovačkom Hemcu, a tvrtka je dobitnica Greenovation nagrade kao najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva. 

Uključite se u rasprave na našem forumu!

Posjeti missMAMA