Marko Tolja po drugi put postao tata: Na Instagramu objavio ime sinčića

Slaven Branislav Babic / Pixsell
Ponosni tata obznanio je kako je njihov sinčić Maro dobio mlađeg brata, a otkrio je i ime koje su mu ime dali...
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Tolja  koji inače ne dijeli puno detalja iz privatnog života, na svojim je društvenim objavama podijelio radosnu vijest. Naime, Marko i njegova supruga Ana, s kojom je u braku od 2018., dobili su svoje drugo dijete.

‘…ti samo pusti se u moje ruke sigurne…’, napisao je glazbenik uz fotografiju stih Olivera Dragojevića, otkrivši kako su on i supruga sinčiću nadjenuli ime Niko.

‘Ajmeeeeee! Čestitam od srca!’, poručila je glumica Nataša Janjić Medančić, a čestitkama su se pridružile pjevačica Maja Šuput,  Sanja Doležal, ali i brojni pratitelji i obožavatelji.

Da je njegova supruga trudna otkrio je u travnju. 

"A što ima novog kod vas?", upitao je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Marom i tada trudnom suprugom Anom kojoj se već nazirao trudnički trbuh. 

Inače, Marko i Ana upoznali su se upravu preko društvenih mreža, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio. Vjenčali su se 2018. u Istri, a godinu dana nakon dobili su prvo dijete, sina Mara koji se, sigurni smo, posebno obradovao informacijom da je postao stariji brat.

Posjeti missMAMA