Marijana Batinić objavila prvu fotografiju kćerkice i otkrila ime

Instagram/marijanabatinic
Televizijska voditeljica Marijana Batinić prvi put se oglasila od porođaja objavivši prvu fotografiju djevojčice i otkrivši kako je petogodišnjoj Eni na svijet stigla sestrica Roza
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić na društvenim je mrežama podijelila prvu fotku svoje druge kćerkice i otkrila predivno ime. Svojom emotivnom objavom poželjela je dobrodošlicu svojoj kćeri.

"Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla", napisala je voditeljica na svojim društvenim mrežama i objavila prvu fotografiju nakon rođenja druge kćeri, koja je dobila ime Roza prema želji svoje prve kćeri Ene.  

"Zadnju riječ imat će kći Ena. Osim ako ne bude inzistirala da joj se sestra zove Elza, što joj se ovih dana vrti po glavici", ispričala je tada za Story i otkrila kako će, za razliku od prvog porođaja, ovaj put roditi prirodnim putem, a tada se nadala da će porođaju prisustvovati i suprug. 

U objavi se zahvalila na lijepim željama povodom rođenja druge kćerkice, ali i osoblju Petrove bolnice u kojoj je malena stigla na svijet.

Da će postati majka po drugi put, Marijana je otkrila prije pola godine. 

"U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija".

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena.

Posjeti missMAMA