Komičarka je pokazala kako izgleda multitasking i što mame stvarno rade kada uspavljuju djecu

amyschumer / Instagram
Mama je pokazala kako zapravo izgleda uspavljivanje djece. Sigurni smo da ćeš se i ti pronaći u ovoj šaljivoj fotki!
Vidi originalni članak

Poznata glumica i komičarka Amy Schumer svojim objavama oduševljava mame diljem svijeta. U posljednjem je Instagram videu pokazala svoje vještine multitaskinga, s kojima se sve ili barem većina mama može poistovjetiti.

Komičarka i mama dvogodišnjeg Genea objavila je kratki video, na kojem se vidi kako nježno drži svog sina dok ga uspavljuje. No, u jednom trenutku Schumer poseže za koktelom i pažljivo uzima gutljaj pića, bez da ometa san svog sina.

Objava je odmah prikupila više od milijun lajkova i preko 6000 komentara. Mnoge su se žene mogle povezati sa Schumerovom objavom. Živjeli, napisala je komičarka Chelsea Handler. Dawn Porter, redateljica i producentica dokumentarnih filmova, također je komentirala objavu, nazvavši Schumer "super mamom". 

Schumer je poznata po svojim zanimljivim, često urnebesnim i uvijek iskrenim objavama na Instagramu o ne tako glamuroznoj stvarnosti majčinstva. Nakon što je rodila sina 5. svibnja 2019., Schumer je podijelila seriju fotografija na kojima se vidi kako trudnoća, porod i prvi dana majčinstva zaista izgledaju.

Samo nekoliko tjedana nakon poroda, Amy Schumer je sa sinčićem prošetala u gaćicama i grudnjaku te poslala važnu poruku svim majkama koje su nezadovoljne svojim tijelom nakon poroda. Čini se da Schumer zaista uživa u svim slatkim ( i ne tako slatkim), univerzalnim i često smiješnim trenucima majčinstva, a svoje doživljaje želi podijeliti s majkama diljem svijeta! 

Tijelo nakon poroda Evo što slavne mame doista misle o povratku na staru liniju nakon poroda

Posjeti missMAMA