Katy Perry i Orlando Bloom dobili su kćerkicu, otkrili njeno ime

Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL
Pjevačica Katy Perry jučer je rodila svoje prvo dijete, kćerkicu, i nije joj dala ime po baki kako se nagađalo
Vidi originalni članak

Katy Perry i Orlando Bloom jučer su postali roditelji djevojčice. 35-godišnja Perry i 43-godišnji Bloom sretnu su vijest javili objavom za UNICEF čiji su ambasadori dobre volje.  A ime za malenu? Daisy Dove. Tratinčica Golubica.

Par je izjavio da su "preplavljeni ljubavlju i čudom sigurnog i zdravog dolaska njihove kćeri te da iako radosno slave rođenje svoje kćeri znaju koliko su sretni i da ne mogu svi imati tako mirno iskustvo kao što je bilo njihovo". Sliku su potkrijepili romantičnom crno bijelom fotografijom na kojoj malena ručicom čvrsto drži tatin prst dok mama drži nju.

Trudnoću je objavila spotom za pjesmu Never Worn White. Ostvarila joj se želja jer je priznala da priželjkuje djevojčicu. 

Katy i Orlando upoznali su se na afterpartyju dodjele Zlatnih Globusa 2016. Prekinuli su godinu kasnije da bi 2018. opet započeli/nastavili romansu. Zaruke su objavili na Valentinovo prošle godine, no još uvijek nisu rekli sudbonosno "da". Vjenčanje su odgodili baš zato da se mogu bolje fokusirati na dolazak bebe. 

potvrdila trudnoću Pjevačica u spotu pokazala trbuščić i otkrila da je trudna

Posjeti missMAMA