Foto: Svakodnevne 'avanture' malene zvijezde

Instagram/thuie
S obzirom da svakodnevno fotografira svoju kćer Banksii, mama Thu Pham, odlučila je dodati malo kreativnosti u fotke i tako su nastale kreativne uspomene malene Banksii u ilustriranim avanturama
Vidi originalni članak

Kao i mnogi roditelji, Thu Pham ima dosta veliku zbirku fotografija svog djeteta, 20-mjesečne Banksii Deville Moore. Želeći učiniti nešto više s njima, mama je odlučila iskoristiti svoje umjetničke sposobnosti te dodati malo kreativnosti u život svoje kćeri.

Od sirene do vikinga Foto: Uspavana beba postala zvijezda društvenih mreža

Pham koristi PicsArt, aplikaciju za uređivanje fotografija, oko godinu i pol. Uz to, ona crta po fotografijama kako bi smjestila kćer u razne scenarije koje odgovaraju njezinom raspoloženju i izrazima na fotkama. „Imam milijun fotki pohranjenih na mobitelu i samo sam htjela učiniti nešto s njima kako ne bi bile tako brzo zaboravljene.”, rekla je mama Pham.

Kreativna mama iz Sydneya svakodnevno fotografira kćer mobitelom i fotoaparatom, te u slobodno vrijeme pregledava i uređuje neke od tih fotografija. „Fotkati malu djecu nije nimalo jednostavan podvig, i imam otprilike 30 sekundi prije nego Banksii odluta. Unutar tog vremena, pofotkam oko 20 do 50 fotki i kasnije odabrem onu koja se nekako najviše ističe", rekla je Pham i dodala kako ponkead ideje za fotografiju dolaze same od sebe s obzirom na njezin položaj ili izraz lica, a ponekad i sama ima kreativne blokade, kao i drugi umjetnici. 

Otkako je ova mama počela dijeliti svoje kreativne fotografije na Instagramu s hashtagom #BanksiiAntics, popularnost njezinog profila samo raste, zasada ima nešto više od 13.500 sljedbenika, a malena Banksii postala je prava zvijezda Instagrama. 

Svojim kreacijama, Pham se nada da oponaša mnoge avanture na kojima će Banksii jednog dana zaista biti. Ova mama želi da njezina kćer zna da su mogućnosti beskrajne. „Cijela ova serija je posvećena njoj, a kad sam htjela odustati u nedostatku vremena, podsjetila sam se da je ovo sve za nju”, rekla je. „Ovi mali crteži bit će, a već i jesu, dragocjene uspomene."

uspomene Kreativna mama slavi svaki mjesec svoje kćeri

Posjeti missMAMA