Dirljiv video: Djevojčica je mami nakon kemoterapije ošišala kosu

Instagram/emilieorton
Kad je mami iz Utaha prošlog ljeta dijagnosticiran rak jajnika, onkolog joj je predložio da u svoju dijagnozu na neki način uključi djecu. Za nju je to značilo dopustiti svojoj kćeri koja obožava raditi frizure da uzme škare i oblikuje je na svoj jedinstveni način
Vidi originalni članak

Kada dijete uđe u godine kada pokazuje svoju neovisnost i veliku znatiželju, tada znaš da želi i preuzeti odgovornost u svakoj situaciji u kojoj je možeš zamisliti. Mama iz Utah, Emilie Orton, nedavno je pokazala kako roditelj može poduprijeti djetetovu znatiželju dok se suočava s jednim od najvećih izazova za čovjeka: borba protiv raka.

'još jedna trepavica' Dirljiva fotografija pokazuje snagu djevojčice u borbi s opakom bolesti

Prošlog ljeta Emilie je dijagnosticiran rak jajnika i trebala je započeti s kemoterapijom. Onkolog joj je rekao da će to iskustvo utjecati i na njeno troje djece. "Neposredno prije nego što sam započela kemoterapiju, moj liječnik je rekao," zapamti da je ovo emocionalno i za tvoju djecu. Nisi jedina koja prolazi kroz to ", rekla je 32-godišnjakinja za TODAY Parents. "Predložio mi je da nađem način kako ih uključiti", dodala je.

Kosa je počela ispadati pa je Orton odlučila uključiti svoju četverogodišnju kćer kako bi joj pomogla u rješavanju situacije.

U videu koji je brzo postao viralan na Instagramu i YouTubeu, ponosna mama dokumentirala je nastanak nove frizure. "Nakon što sam počela gubiti kosu zbog kemoterapije, rekla sam Shug da mi može odrezati kosu kako god želi”, napisala je,  Njezina kćer je, naravno, bila presretna. "Bila je u raju i napravila je odličan posao”, rekla je. "Ona je najstrašnija, ali i najbolja frizerka kod koje sam ikada bila”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After I started losing my hair from chemo, I told Shug she could cut my hair however she wanted. And she was in heaven, and did a fantastic four year old job. My most favorite and scariest hairstylist I’ve ever had.

A post shared by emilieorton (@emilieorton) on

"Znajući da ću uskoro ostati bez kose često sam plakala, no nastojala sam smisliti kako da to olakšam svojoj obitelji. Nije da sam samo ja prolazila kroz ovo, nego smo bili svi zajedno. I moja kosa. Kosa je velik dio našeg identiteta. Jednom kada pronađete dobar frizerski salon tamo ostajete jer vas oni razumiju – bez obzira na cijelu. Kao što je gubljenje kose noćna mora svake žene, san svake djevojčice jest rezanje kose”, napisala je.

mame mogu sve Snažne fotografije mame koja je pobijedila rak u trudnoći

Emilie je od svojih pratitelja dobila brojene poruke pohvale i podrške. 

Posjeti missMAMA