Dario: Uzeo sam 24 Oranž i uživam u svim kuponima, a posebno za Cinestar

Emica Elvedij/PIXSELL
Dario je novi Oranž pretplatnik: „Volim biti informiran u svakom trenutku, a na 24 sata nađem sve što me zanima“
Vidi originalni članak

Dario se odlučio na Oranž pretplatu, uz koju je, osim pristupa svim sadržajima portala 24sata.hr, dobio i određene pogodnosti koje može iskoristiti.

Dario Sliško, (45) audio producent na Otvorenom radiju i brine se za sound i music branding radija. Radi i kao DJ i hodajuća je fonoteka i zna što pali na podiju. Otac je šestogodišnjeg sina s kojim provodi svaki slobodni trenutak, a zajedno obožavaju ići u kino i gledati crtiće.

"Budući da sam otac jednog šestogodišnjeg klinca koji obožava ići u kino, Cinestar je naše često odredište. To je naš muški izlazak i oboje se volimo tako družiti! I svaki put kad idemo, kokice i Cola su neizbježni, bez tog ne ide. Super je što sam sad to dobio besplatno", kaže Dario Sliško, koji se odlučio na pretplatu Oranž uz koju je dobio između ostalog i ovu pogodnost.

Inače, Dario redovito svraća na portal 24sata.hr, jer želi prije svega biti ukorak s aktualnim događanjima i informiran u svakom trenutku. Na prvom su mu mjestu tako vijesti iz svijeta, ali još su mu zanimljivije vijesti iz Hrvatske. Visoko na listi prioriteta je i sport.

"Posebno kad igra repka", ističe Dario, te dodaje da s muškom populacijom dijeli i druge važne interese.

"Kao svaki pravi muškarac, želim biti u trendu sa svjetskim događanjima i novitetima u području tehnologije i znanosti! Novi mobiteli, laptopi, gadgeti, programi i aplikacije uvijek mi zapnu za oku među drugim vijestima", priznaje Dario još jedan od razloga zašto se odlučio na Oranž pretplatu. Ne želi ništa propustiti!

No, tu su još neka važna područja koja Dariju ne promiču. Budući da je po zanimanju DJ, sva glazbena i općenito scenska zbivanja mu je vrlo važno popratiti. Voli znati kad je izašao neki novi album, kad i gdje se održavaju partyji u Hrvatskoj, a voli popratiti i što se događa u kojem reality showu od onih koji su trenutno aktualni.

"Isto tako volim znati i što je na TV-u, pa često bacim oko na program ako nisam doma, a moram priznati da mi pažnju često odvuku i video snimke u rubrici Viral, posebno Fun video i čudne vijesti", kaže Dario, koji se upravo zbog svih ovih svojih interesa odlučio na pretplatu Oranž. Voli, kaže, biti u toku sa svime, pa je logično da će poželjeti pročitati baš svaki članak čiji ga naslov zaintrigira.

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.

Posjeti missMAMA