10 slavnih mama pokazuje kako izgleda svakodnevica s djecom

Twitter/Kristen Bell
Kad zamišljamo živote slavnih mama, većina nas zamišlja savršene Instagram profile uz stalnu prisutnost dadilja, kuhara i osobnih trenera. No, nisu sve poznate mame izabrale masaže, tretmane i crveni tepih preko svakodnevnog roditeljstva
Vidi originalni članak

1. Olivia Wilde

Jer budimo realni: Jedini način da ćete ikada nešto napraviti kad ste nova mama je sa djetetom pričvršćenim na svojim prsima. U slučaju glumice Olivie Wilde, ova "malena kolegica" je kćer Daisy koja ima i starijeg dvogodišnjeg brata Otisa.

Instagram mame Glumica pokazala tipičnu frizuru mame malog djeteta

2. Anna Farris

Kada dijete voli vlakove, ono jako, jako voli vlakove. Samo pitajte glumicu Annu Faris, koja je, po svemu sudeći, previše puta posjetila muzej vlakova s preslatkim 4-godišnjim sinom Jackom, kojeg ima sa suprugom, Chrisom Prattom. 

3. Reese Witherspoon

Što umorne, zaposlene mame žele više nego bilo što drugo? Odmor! Baš kao što to dokazuje i mama troje djece, Reese Witherspoon, u ovoj iskrenoj fotki koju je podijelila na Twitteru.

4. Chrissy Teigen

Baš kao i Chrissy Teigen, svi smo mi napravili kompletne i potpune klaunove od sebe za dobrobit zabave naše bebe - a, malena Luna zbilja izgleda zabavljeno, kao i njen tata, John Legend. 

poznata mama Manekenka uživa u kuhanju s bebom: 'Sanjala sam o ovom danu'

5. Kelly Clarkson

Mama dvoje djece, pjevačica Kelly Clarkson, zna da dok god ništa nije uništeno, i nitko nije nastradao, djeci su dopuštene bilo kakve aktivnosti koje će ih zadržati zauzetima, uključujući i povlačenje druge djece po podu na deki. 

6. Pink

Ponekad je trudnoća toliko iscrpljujuća da morate sjesti na pod i jednostavno predahnuti. A simpatična mama Pink u trudnoći je zagrijavala svoju kavu bez kofeina na podu jer je vjerojatno bila previše zauzeta s jurnjavom oko kćeri Willow, pa se kava u međuvremenu i ohladila.

rođendanske želje Originalan dar: Pjevačica Pink iznenadila kćer za rođendan

7. Drew Barrymore

8. Kristen Bell

Čak i velike zvijezde, poput majke dvoje djece, Kristen Bell, budu izgubljene u moru prljavog rublja, jer to je upravo ono o čemu je #MomLife. Kristen izgleda super sretno, zar ne?

Kristen Bell Iskrena glumica: Majčinstvo je poput filma 'Dobar, loš, zao'

9. Debra Messing

10. Selma Blair

Posjeti missMAMA