Zvrkovi, s kojima smo se obožavali igrati, danas izgledaju sasvim drugačije. Pogledajte

Sjećate li se kada ste kao školarka sjedili na ulici i igrali se zvrkom s prijateljima? Najvažnije je uvijek bilo pobijediti i otići kući ponosan. Male pobjede su tada puno značile, a danas ih se rado sjećamo. Često tako poželimo svojoj djeci prenijeti neke od naših sjećanja i igara koje smo igrali u djetinjstvu
Vidi originalni članak

Prvi put su ga, izgleda, koristili stari Kinezi kao sredstvo mjerenja i utrli put žiroskopima, ali kao igra i vrhunska zabava za društvo počeo se koristiti u srednjem vijeku. Tada se igralo s uzicom na kojoj se vrtio disk, a nešto kasnije, nestalo je uzice i zavrtio bi se ručno i kao takav bi nam pružio puno, puno dobre zabave. Pričamo, dakako, o zvrku.

Odlična zabava za bijeg od ekrana

Svaki roditelj želi da mu se djeca što više igraju na zraku, s ekipom, i što manje vremena provode ispred ekrana, ali pitanje je kako se othrvati svim tim virtualnim igrama, društvenim mrežama i zabavi koju nam nosi mobitel. A možda je odgovor baš u našem iskustvu - u igricama i igračkama koje su nas ludo zabavljale i čiju draž želimo pokazati i svojoj djeci. Zvrk je idealan za to! Uzmite nekoliko zvrkova, okupite društvo i krenite sa zabavom. Zabavu na svježem zraku upotpunit će i malo natjecanja: čiji je zvrk bolji, tko ima bolju taktiku i tko će se brže snaći? Napravite mali turnir u kojemu ćete uživati i vi i vaši malci. 


Vječna zabava u novom ruhu

A zabava sa zvrkovima posljednjih 20 godina se smatra iznimno cool zbog Infinity Nado crtića. Za one koji su možda propustili, priča je to o 20 igrača koji vode borbe zvrkovima i bruse svoje vještine u trening arenama. S popularnošću crtića, vratili su se i zvrkovi na velika vrata. Ali kakvi zvrkovi!

Zvrkovi su danas nešto sasvim drugačije od onog s čim smo se mi igrali. Igra koja uvijek iznova zaokuplja nove generacije danas ima potpuno novo ruho (i izvedbe, i dodatke) u kojem klinci mogu uživati na najjače, a baš to nude zvrkovi iz Infinity Nado kolekcije koja dolazi u nekoliko serija i s brojnim funkcijama. Kako bi se igra podigla na višu razinu, u napredne setove uključeni su zvrkovi koji pri rotaciji svijetle, a neki imaju dodatnu opremu poput korica mača za lansiranje ili zaštitnih naočala. Zbog takvih dodataka, malim igračima mnogo je lakše na tren postati dio Infinity Nado svijeta.

Uz sve mogućnosti koje imaju ovi Nado setovi, u novoj kolekciji igračaka baza Nado zvrkova razdvaja se na dva dijela te ima 4 načina podešavanja. Sve ovo dodatno optimizira šanse igrača u areni za dvoboje. Gdje bismo mi bili da smo to nekad sve imali?

Da biste svom djetetu priuštili ovu fenomenalnu zabavu, posjetite web shop Pandin Brlog i odaberite sve što trebate, Nado zvrkove, arenu i dodatke koji će vam brzo stići na kućnu adresu i u kojima će se djeca uživati igrati i stvarati neke nove uspomene i, tko zna, možda ih jednog dana prenositi dalje, svojoj djeci. 

Posjeti missMAMA