U sjedalici okrenutoj u obrnutom smjeru je sigurnije!

Promo
Važnost korištenja autosjedalice nije potrebno naglašavati, a u trgovinama Baby Centra saznat ćete i kako izabrati onu najbolju za sigurnost vašeg djeteta
Vidi originalni članak

Mi u Baby Centru vjerujemo da o važnosti korištenja autosjedalice više nije potrebno posebno pisati. To već svi znaju i zato naše svako putovanje počinje u autosjedalici.  Pa tako i životno putovanje. Već prvi  izlazak iz bolnice jedno je malo, ali važno putovanje.

Za sve buduće roditelje, članove kluba, s uključenom uslugom Porodiljni popust imamo super vijest – sve autosjedalice grupe 0+ i 0+/1 osigurali smo 11% popusta – neovisno o danu kupnje, trenutnim akcijama ili promotivnim aktivnostima. Više o usluzi Porodiljni popust možete pročitati ovdje.  

Kad pričamo o autosjedalicama, želimo vas upoznati i s novim regulativama koje pozitivno utječu na još veću sigurnost naših najmlađih. Nova regulativa ECE R129 (i-Size) osigurava još veću sigurnost djece s posebnim naglaskom na važnost vožnje djeteta u obrnutom smjeru od smjera vožnje minimalno do 15 mjeseci starosti, 10 kg i dok dijete samostalno ne hoda. U slučaju direktnog sudara, na taj su način bolje zaštićeni bebina glava i vrat. I kod bočnog udara, i-Size modeli osiguravaju visok stupanj zaštite. Također, sve sjedalice izrađene po novoj regulativi pričvršćuju se na isofix što smanjuje mogućnost pogrešnog postavljanja.  

Prema starim pravilima, kod korištenja autosjedalice vodili smo se djetetovom težinom. Uvođenjem nove regulative autosjedalice se kategoriziraju ovisno o djetetovoj visini te ćete na taj način najbolje odabrati odgovarajuću autosjedalicu za svoje dijete.

U asortimanu Baby Centra naći ćete najveći izbor autosjedalica renomiranih brandova prema novim regulativama, od BeSafe-a, preko Cybexa, Maxi Cosija do Romera i Recara. Iako je najbolje autosjedalice provjeriti u trgovini gdje ćete, uz savjete prodavača, imati mogućnost isprobati kako autosjedalica odgovara vašem djetetu do mogućnosti isprobavanja autosjedalice u vaše automobilu, dio asortimana dostupan je i u Internet trgovini.

Mi u Baby Centru znamo da biti roditelj znači koračati putem koji je pun iznenađenja, neočekivano sretan, naporan i divan. Ponekad strašan, a ponekad najljepši. Onda nam uvijek treba još jedna ruka i jedan osmijeh, jer ne možemo sve sami. Mi smo još jedna ruka koja će vas ohrabriti, voditi i potapšati. Ruka koja je tu za roditelje i bebe, djecu i sve početke.

Želite li saznati više – pratite nas na i bloguBaby Center - Ruka za sve vaše početke.

Posjeti missMAMA