Testiraj i ocijeni Lupilu vlažne maramice i osvoji Lidl poklon karticu u vrijednosti 100 kn!

Shutterstock/Lupilu
Drage naše mame, pozivamo vas da sudjelujete u velikom missMama testiranju i s nama podijelite svoje dojmove. Prijavite se za testiranje Lupilu vlažnih maramica s ekstraktom kamilice ili masline, a potom ćemo odabrati 100 čitateljica koje će dobiti priliku isprobati ih i recenzirati. Svima koji ispune obrazac Lidl poklanja dodatnih 100 kuna na poklon kartici!
Vidi originalni članak

Svi koji kod kuće imaju malu djecu znaju koliko su važne vlažne maramice. One su neizostavan dio svake mamine torbe, vjerni pomogač pri presvlačenju pelena i spas nakon degustiranja kašica. Mame najbolje znaju u koliko ih situacija vlažne maramice spase i prave osobe koje mogu prepoznati kvalitetne vlažne maramice.

Prijavite se za testiranje Lupilu vlažnih maramica

Upravo zato smo vas, drage naše, željeli zamoliti za pomoć. U suradnji s Lidlom, odlučili smo organizirati recenziranje Lupilu vlažnih maramica koje se na policama Lidl trgovina mogu pronaći u dvije verzije, s ekstraktom kamilice ili masline. Ovdje uskačete vi. Vaš zadatak je testirati Lupilu vlažne maramice, a potom s nama podijeliti svoje dojmove.

Sve što je potrebno jest ispuniti kratki obrazac za testiranje, a mi ćemo odabrati 100 čitateljica koje uz svoje podatke daju i najkreativniji odgovor na zadano pitanje (bez brige, neće biti teško). Nakon toga, dobitnice će imati priliku tjedan dana testirati Lupilu vlažne maramice, a potom ih i ocijeniti. Na vaš e-mail ili broj mobitela poslat ćemo vam kratki anketni upitnik koji je potrebno ispuniti, a svima koji to učine Lidl će pokloniti poklon karticu u vrijednosti 100 kuna koju mogu iskoristiti u svim Lidl trgovinama.

Lupilu vlažne maramice s ekstraktom kamilice ili masline

S ciljem da roditeljima ponudi najkvalitetnije proizvode za njegu osjetljive bebine kože, Lidl je razvio Lupilu kozmetiku - vegansku, dermatološki testiranu, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena. Lupilu vlažne maramice, baš kao i ostatak Lupilu proizvoda, čiste, štite, njeguju te djeluju protuupalno i regenerativno na najosjetljiviju dječju kožu.

Odabrati možete između Lupilu vlažnih maramica s ekstraktom kamilice ili masline, a namijenjene su njezi i čišćenju osjetljive dječje kože. Kako bi bile dovoljno nježne za njegu pelenskog područja kod beba, sklonog čestim iritacijama i crvenilu, Lupilu vlažne maramice su izrazito mekane i ugodne. Osim što čiste kožu, Lupilu vlažne maramice, zahvaljujući ekstraktima kamilice i masline, smiruju nadraženo pelensko područje te hrane i njeguju kožu.

Kamilica je jedna od najpoznatijih biljaka za njegu kože. Posjeduje protuupalna, antifungalna i antiseptička svojstva te se smatra hipoalergenom jer pomaže neutralizirati kožne iritanse. Ova biljka također djeluje na razne kožne probleme poput dermatitisa i alergija, a posjeduje i velike količine antioksidansa. S druge strane, proizvodi s ekstraktom masline odlični su za njegu dehidrirane, osjetljive i upaljene kože. Maslina obnavlja površinski sloj kože i na taj način sprečava gubitak vlage iz dubokih slojeva kože, izvrsno djeluje na ožiljke te smanjuje svrbež i osip.

Nagradni natječaj je završio. Pravila nagradnog natječaja i imena dobitnika pročitajte ovdje.

 
Posjeti missMAMA