Slavni chef na udaru kritika zbog nove fotke s bebom

Instagram Jamie Oliver
Jamieja Olivera kritizirali su mnogi pratitelji jer je kuhao i držao bebu u naručju
Vidi originalni članak

Pržiti hranu s jednom rukom, a u drugoj držati šestomjesečnu bebu izgleda da nije problem slavnom britanskom kuharu Jamieju Oliveru. Otac petero djece podijelio je slatku fotografiju na svom Instagram profilu i dobio više od 176 tisuća lajkova.

Međutim, stručnjaci za roditeljstvo i mnogobrojni pratitelji, upozorili su da ovo nije slatka fotografija nego je treba gledati kao upozorenje što se ne smije raditi. Tvrde da postoji opasnost da na dijete kapne vrelo ulje.

"To je slatka fotografija, ali tu se skriva opasnost. Što ako masnoća iz tave počne špricati?", objasnila je stručnjakinja za roditeljstvo Sue Atkins za Daily Mail.

Prije dolaska bebe Obožavatelj upozorio Jamieja Olivera na opasnost koja se krije u dječjoj sobi

Puno pratitelja podržava 41-godišnjeg Olivera jer izgleda tako opušteno sa sinom Riverom Rocketom u naručju, a smatraju i da ima puno iskustva u roditeljstvu.

Oliver i supruga Jools imaju i 14-godišnju kćer Poppy Honey, 12-godišnju Daisy Boo, 6-godišnjeg sina Petala Blossoma i petogodišnjakinju Buddy Bear. Upoznali su se 1993., a vjenčali sedam godina kasnije. Zanimljivo je to da su prvo dijete dobili uz pomoć potpomognute oplodnje, a ostala su začeta prirodno.

 

Posjeti missMAMA