Petina roditelja smatra da je njihova beba 'ružna', ali to ne žele priznati

Thinkstock
Prema istraživanju, gotovo petina roditelja smatra da njihovo novorođenče nije dovoljno lijepo, ali svega osam posto njih bilo je spremno to podijeliti i s drugima
Vidi originalni članak

Prema britanskom istraživanju, gotovo petina roditelja smatra da njihovo novorođenče nije dovoljno lijepo, ali svega osam posto njih bilo je spremno to podijeliti i s drugima.

U anketi u kojoj je sudjelovalo 1000 ljudi, čak 18 posto ispitanika reklo je da im se beba pri rođenju činila ružnom. S druge strane, ostatak anketiranih osoba priznaje kako su zaista vjerovali da je njihova beba najljepša na svijetu.

Ljubav na prvi pogled FOTO: Prvi susret mame i bebe nakon rođenja

Jedan od roditelja, koji je sudjelovao u istraživanju, objasnio je da su on i supruga, kada su dobili prvu kćer, imali osjećaj da je ona najljepša beba na svijetu jer su bili mladi i prepuni očekivanja. No, kada su dobili drugu djevojčicu, bili su puno objektivniji.

zabavna galerija FOTO: Preslatke bebe koje izgledaju kao starčići

Glasnogovornik tvrtke “Promotional Codes”, koja je i provela istraživanje, objasnio je da roditelji osjećaju pritisak kako njihova beba mora biti lijepa. No, čak i ako nije tako, to ne znači da svoje dijete ne vole dovoljno.

Uživaj u svakoj minuti 10 stvari koje ćeš obožavati kod novorođenčeta

Posjeti missMAMA