Ovi mirisni plišanci pomoći će tvojoj bebici kod bolnih grčeva

Promo
Plišani medo, slonić, lavić, psić, sovica ili neka druga životinjica, najveći su prijatelji djeteta. Uz svojeg se plišanca djeca bude, kroz dan idu iz avanture u avanturu i odlazak na spavanje nezamisliv je bez omiljene igračke. On je tvojoj bebi najbolji prijatelj, ali i najveća utjeha kad se na njegovom licu pojave suze.
Vidi originalni članak

Mekani, nježni i topli plišanci na samom početku bebina života idealna su igračka. Kako se već u toj dobi djeca vežu za određenu igračku, neka to bude ona koji je idealan prijatelj za igru kod kuće, a poslije će biti za igru u jaslicama gdje neće biti ni mame ni tate. 

A sigurni smo da će ovi lijepi Warmies® plišanci umiriti svakog mališana jer, osim što osvajaju izgledom, ugodnog su mirisa i punjeni biljkama koje će pomoći zdravom odrastanju djece. Naime, dva osnovna sastojka su mirisna francuska lavanda i proso. Lavanda će lagano puštati svoj miris i beba će se lakše opustiti i zaspati. A ako se pitaš zašto proso, pa još su i  naše bake koristile ugrijanu pšenicu kao oblog za bolove u trbuščiću.

Plišanci privlačnih oblika i vrlo praktične primjene posve sigurno se mogu zagrijati u mikrovalnoj pećnici za samo 30 sekundi ili na radijatoru. Ugodna toplina zagrijanog plišanca ublažit će tegobe bolnog trbuščića od grčeva kod tvoje bebice. 

Uspavljivanje uz plišanca, mekog i nježnog prijatelja, nema premca, a igra sa živopisnim životinjicama postaje zanimljiva i kreativna. Najdraža plišana igračka ne zaboravlja se cijelog života.

Sveti Nikola samo što nije stigao, a i Božić je tu. Idealan poklon za tvoju bebicu upravo je ovaj specijalni plišanac kojeg možeš kupiti za 106 kn. Samo klikni ovdje!

'prijelazni objekt' Zašto djeca imaju najdražu dekicu ili igračku?


 

Posjeti missMAMA