'Ne priča se dovoljno koliko dojenje može biti teško'

Instagram/laylaygibson
Elaina Bellis, mama dviju blizanki, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj istovremeno doji obje kćeri i progovorila o svojim problemima s dojenjem
Vidi originalni članak

Elaina Bellis, mama blizanki iz Kalifornije, na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj istovremeno doji obje kćeri i progovorila o svojim problemima s dojenjem.

"Dojenje: Napravila sam sve što sam mogla da prikupim zalihe za svoje curice. Izdajala sam se, konzultirala sa savjetnicama za dojenje, pila čajeve i vitamine za laktaciju, bila budna po cijele noći i imala emotivne ispade jer nisam razumjela zašto moje tijelo nije moglo proizvesti mlijeko. Zbog načina na koji je završio moj porođaj i viška tekućine u mom tijelu i traume, moje grudi nisu mogle proizvesti dovoljno mlijeka niti za jednu bebu. Nikad nisam mislila da ću imati probleme s dojenjem, a sad shvaćam da sam napravila najbolju stvar koju sam mogla.

Mislim da ljudi ne pričaju o tome koliko teško može biti dojenje. Sretni ste ako možete dojiti. Ja sam se izdajala cijeli dan kako bi curama mogla dati i nekoliko kapi mlijeka i mislila sam da je to najbolje što mogu. Sve što im mogu dati je ljubav i to je najvažnije", napisala je ova mama.

Lagali su mi da je dojiti lako

Posjeti missMAMA