Namirnice za siguran i ukusan početak dohrane

Promo
Dohrana je značajno dojenačko doba jer dijete postepeno počinje prihvaćati hranu drugačijeg okusa, konzistencije, boje i mirisa od majčinog ili adaptiranog mlijeka. Zbog toga prvoj dohrani djeteta treba dati posebnu pozornost
Vidi originalni članak

Žitarice čine temelj uravnoteženog obroka te se, prema novijim preporukama, upravo one prve uvode u dohranu. Linija Lino žitnih kašica razvijena je u suradnji s pedijatrima i nutricionistima, a sastoji se od tri proizvoda: 3 žitarice (riža, proso, heljda), Riža s bananom i Riža s jabukom i mrkvom. Sadrže kulturu Bifidobacterium lactis – bifidobakteriju nađenu u probavnom traktu dojene djece koja ima povoljan učinak na imunitet. Ne sadrže gluten, lako su probavljive, sadrže samo prirodno prisutne šećere te su bogat izvor vitamina i minerala.

Lino voćne kašice sigurne su i praktične za prve obroke vaših beba, čak i izvan kuće. Sadrže visok udio voća, nježnog su i ugodnog okusa.

U asortimanu se nalaze voćne kašice, voćno-žitne kašice te voćne kašice sa sirom, ukupno 13 različitih okusa koje mališani obožavaju, a roditelji rado odabiru zbog izvrsnog nutritivnog sastava i provjerene kvalitete.

Savjeti za mlade i buduće roditelje

Lino mladim roditeljima donosi i mnoštvo korisnih članaka pisanih od strane nutricionista i pedijatara, sa savjetima o dohrani, zdravim namirnicama i navikama vaše bebe pri odrastanju. Posjetite novu stranicu Lino Baby i raspitajte se što je najbolje za vašu bebu ovisno o dobi u kojoj se nalazi te istražite široki asortiman Lino dječje hrane.

*Dojenje je zlatni standard prehrane dojenčeta. Lino podržava dojenje i nakon uvođenja dohrane.

Posjeti missMAMA