Najbolji portret bebe i starijeg brata na temu Harryja Pottera koji ćete ikad vidjeti

Facebook/Lune de la Rogue Photography
Dvogodišnji Sebastian i novorođenče Theodore postali su prave internetske zvijezde nakon objave fotografije. Kelsey Clouse fotografirala je mališane na temu iz filma 'Harry Potter i Odaja tajni'
Vidi originalni članak

Katherine i Jesse Oldfield veliki su obožavatelji Harryja Pottera. Prvu zajedničku Noć vještica proveli su obučeni u kostime Harryja i Hermione. Nakon rođenja dvojice sinova odlučili su napraviti tematske fotografije na omiljene filmove. Dvogodišnji Sebastian i novorođenče Theodore postali su prave internetske zvijezde nakon objave fotografije čija je tema bila film "Harry Potter i Odaja tajni".

Fotografkinja Kelsey Clouse zaslužna je za fotografiju koja je lajkana više od 54 tisuće puta i podijeljena 90 tisuća puta. Dvogodišnji dječak nije baš bio raspoložen za fotografiranje i nije želio surađivati, što je vidljivo na njegovom izrazu lica. 

"Sebastianov izraz lica na fotografiji je pravi i takav je cijelo vrijeme od kada je njegov brat došao kući", rekla je 31-godišnja Jesse Oldfield za Us Weekly. "Još uvijek djeci nismo počeli čitati knjige o Harryju Potteru, ali kada postanu stariji sigurno hoćemo. Kućno pravilo: neće im biti dopušteno da gledaju filmove prije nego pročitaju knjige", dodala je mama. 

Prekrasne fotografije novorođenčadi u gipsanom odljevu majčinog trbuha

Posjeti missMAMA