Mlada mama objasnila zašto je dojila na vlastitom vjenčanju

Facebook/Breastfeeding Mama Talk
Mladenka Emma Coleman objavila je fotografiju s vlastitog vjenčanja koja pokazuje koliko je odana svom djetetu
Vidi originalni članak

Mladenka Emma Coleman rodila je svoju kćer s 19 godina. Kao mlada majka često se susretala s predrasudama, mnogi su sumnjali u njezino roditeljstvo zbog godina.

Mama u srednjoj školi: Nedostaju mi izlasci, ali uživam s bebom

Fotografija s njezinog vjenčanja pokazuje koliko je odana svom djetetu, a objavljena je na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk.

"Ja sam mlada mama (19) iz Seattlea, ovo je bio moj dan vjenčanja i ovo mi je jedna od najdražih fotografija tog dana. Kad si mlad to stvara dodatni pritisak hoćeš li sve uraditi kako treba s djetetom i drago mi je da sam u tome. Čak i na svoj dan vjenčanja našla sam način da sve bude kako treba", napisala je mama uz fotografiju. 

'Žutica, ragade i mastitis nisu nas spriječili da još uvijek dojimo'

"Ljudi znaju osuđivati moje roditeljske vještine. Ali ova fotografija je moj dokaz ljubavi prema mojoj kćeri i žrtve koju sam spremna napraviti kako bi ona bila sretna. Čak i na tako važan dan kao što je vjenčanje", izjavila je Emma Coleman za The Huffington Post.

Sretna mladenka dojila na vjenčanju u crkvi

Dojenje nije bilo uvijek lagano za Coleman, ali naučila je kako ga voljeti.  "Na početku je bilo teško i izuzetno zahtjevno. Ponekad je još uvijek tako. Ali za mene, to je toliko prirodno i jako sam sretna. Teško je uvijek biti uspješan u tome. Dojenje je doslovno posao s punim radnim vremenom", dodala je ponosna mama.

Posjeti missMAMA