Maya Erskine na crvenom tepihu Emmyja: 'Samo se nadam da mi neće curiti mlijeko'

Instagram / @mayaerskine
Nekad nam nije najugodnije govoriti o svim 'čarima' majčinstva, a nekad ih čak i skrivamo, misleći da ćemo se osramotiti ako nekom otkrijemo što nam se dogodilo. I zato je dobro kad se javno govori o tome.
Vidi originalni članak

Kako se osjećaš kratko nakon što rodiš? Znaš ono sve što curi iz tebe, ono sve što moraš popratiti, na što moraš paziti, misliti… Kad se samo sjetiš onog razdoblja lohija i beskonačnih uložaka i posebnih gaćica i… Pa onda i dojenje, pa nejednake grudi, pa curenje mlijeka. Koliko ti je puta prošlo kroz glavu kad nekamo kreneš „Samo da mi ne procuri mlijeko!“, pa onda misliš imaš li one jastučiće koji će spriječiti da ti to mlijeko ne dospije na majicu…

Dojenje u javnosti Mama je ostala šokirana nakon što ju je susjed zamolio da ne doji u zajedničkom vrtu

Jer zamisli da hodaš uokolo s mrljama na majici, na grudima! Uf, bilo bi te sram i ne bi znala kamo sa sobom. I tako vrtiš taj film u glavi, zaboravljajući zapravo da je to jedna sasvim normalna pojava i da isto prolaze još tisuće mama, a da bi to isto trebalo razumjeti i tisuće muškaraca. A ipak, o tom se ne govori i neugodno ti je.

E, zato je dobro kad slavne osobe progovore o tom!

Glumica Maya Erskine pojavila se na crvenom tepihu na dodjeli Emmyja u prekrasnoj nježnoj haljini koju potpisuje dizajnerski brend Rodarte. I dok je besprijekorno pozirala sa svojim suprugom, glumcem Michaelom Angaranom, u glavi je imala jednu sasvim drugu misao, koja mnogima ne bi nikad pala na pamet – samo da mi ne procuri mlijeko.

Da, točno tako. Kad su je uz crveni tepih zaustavili kako bi je intervjuirali za People i Entertainment Weekly, ova se glumica poznata po ulozi u seriji „Mr. & Mrs. Smith“ našalila o delikatnim ukrasima haljine, napominjući da samo razmišlja kako bi se njezino mlijeko moglo iznenada pojaviti na toj istoj haljini.

„Samo pokušavam ne procuriti“, našalila se i dodala, „Samo da svi znate, upravo sam rodila pa mi dolazi mlijeko.“

Nakon tog, voditelji su je uvjeravali da će „ako se to dogodi, svi to razumjeti", na što se ona našalila: „Izgledat će kao da je to dio haljine, kao da izlazi iz haljine“, rekla je, aludirajući na cvijeće na haljini.

Da, suosjećamo s njom u svakom pogledu! Svaka nova mama koja je morala izaći u javnost nakon poroda znat će zbog čega je Maya brinula. Iako, nije da većina nas izlazi na mjesta koja imaju crveni tepih kojim moramo prošetati pred kamerama... No, ipak, baš zbog tog je njezina izjava još i znakovitija i značajnija! Uvijek je osvježavajuće čuti mamu kako otvoreno govori o stvarnostima majčinstva i kako će naša tijela jednostavno raditi ono što trebaju da bi ugodili bebi, bez obzira na priliku.

Pored svega, u istom postu gdje je objavila fotografije s dodjele nagrada, Maya je objavila i fotografiju na kojoj izdaja mlijeko električnom izdajalicom - u istoj onoj haljini u kojoj je kročila crvenim tepihom. Sjajno! 

Inače, budući da ova glumica dosad nije službeno objavila, ovo je bila prva objava da je rodila djevojčicu, a trudnoću su otkrili u travnju na svom Instagramu. Već imaju sina, Leona, koji je rođen 2021. godine.

Ne znamo za vas, ali nama je tako dobro čuti da netko priča o curenju mlijeka dok hoda crvenim tepihom u dizajnerskoj haljini!

Šali se na svoj račun Halle Bailey uvijek iskreno o majčinstvu: Djevojke, koja vam je veća?

Posjeti missMAMA