Mamin odgovor sinu na pitanje što se dogodilo s njenim trbuhom oduševit će te

Instagram/th3littlestavenger
'Jutros me Archer pitao što nije u redu s mojim trbuhom. Rekla sam mu da sve moje bebe ostavljaju tragove na trbuhu tako da ni na sekundu ne zaboravim da su nastali unutra i da su sada tu'
Vidi originalni članak

Djeca stvarno ponekad svašta znaju reći i sve ih zanima. Njihovo zanimanje za sve i ukazivanje na neke pojedinosti koje se odrasli ne bi usudili pitati uglavnom je simpatično, ma da će nas ponekad i naljutiti. 

Međutim, ovoj mami, koja je tek rodila blizance, pitanje koje joj je sin postavio dalo joj je priliku da ga nauči važnoj i pozitivnoj lekciji o ženskom tijelu. Mama Hayley Garnett iz Missourija na Instagramu je podijelila i objasnila što se točno dogodilo. 

Čimbenici rizika: 4 znaka da ćeš u trudnoći dobiti strije

Zbunjen izgledom majčinog trbuha, trogodišnji sin Archer pitao je svoju mamu što nije u redu s njenim trbuhom. Strije i višak kože nastali su tijekom trudnoće s blizancima, a njezinom sinu nije jasno što se to dogodilo s trbuhom.

Društvene mreže Stop cenzuri majčinstva: ovo su stvarna ženska tijela

"Jutros me Archer pitao što nije u redu s mojim trbuhom. Rekla sam mu da sve moje bebe ostavljaju tragove na trbuhu tako da ni na sekundu ne zaboravim da su nastali unutra i da su sada tu. Vječni podsjetnik, jesam li zaista sigurna da imam ove tragove ili ne, to je bez sumnje svjedočanstvo o čudima koje je moje tijelo napravilo",  napisala je majka Hayley Garnett.

Garnett je dodala kako je ostala iznenađena toliko zanimanjem njezinog sina za trbuh.  "Kad me Archer pitao o mom trbuhu, prvo što sam pomislila bilo je: 'Vau, kako je trogodišnjak primijetio tako nešto - ili činjenicu da mi trbuh izgleda čudno?" I kad sam mu rekao da su tragovi tu da me zauvijek podsjećaju na njega i njegove sestre, on je definitivno ostao zamišljen. Pitao je može li to dodirnuti , a ja sam rekao: "Naravno, nekako  je cool, zar ne?"

čudo života Mama trojki: 'Moji ožiljci dokaz su moje snage'

Pokazivanje trbuha nakon trudnoće za ovu mamu nije novost. To radi kako bi ojačala svoju odlučnost da bude otvorena i prihvati svoje tijelo koje se mijenja. Pozitivne i negativne reakcija na to kako je moj trbuh izgledao samo su me dodatno potaknule da dijelim još više, ispričala je Garnett za Parents.com. "Podrška i ohrabrenje koje su pokazale druge mame su prekrasne. Negativni komentari - poput " eh, nadam se da nikad neću imati blizance " - nisu me baš zadivili; zapravo je samo žalosno. Ne bojim se i ne sramim pokazati svoje strije", ispričala je.

"Uvijek sam tijekom godina pokušavala pokazati svoju ranjivost kao mama, žena, čak i čovjek", napominje.

postporođajno tijelo Mama pokazala kako izgledaju strije u trudnoći i nakon poroda

Posjeti missMAMA