Majka dvoje djece: 'Da barem nikad nisam dojila'

Instagram/maddi_and_lloyd
Kad je majka dvoje djece izjavila kako je poželjela da nikad nije dojila svoju bebu, dočekala ju je lavina komentara. Pročitajte njezinu priču
Vidi originalni članak

Maddi Wright je mama dvoje djece, Cartera i Marlowa, a svoju priču o dojenju podijelila je na društvenoj mreži. Tisuće ljude komentiralo je njezinu priču, i iako je većina bila puna podrške, bilo je i onih koji su Maddie prozvali sebičnom, taštom, glupom i njezinu priču potpunom besmislicom.

"Da bar nikad nisam dojila svoju bebu", napisala je Maddi na Instagramu. "Jaka izjava i mnogi se ne slažu, ali evo zašto... Tri tjedna je prošlo nakon što sam prestala dojiti svoje četveromjesečno dijete i u potpunosti sam druga osoba", napisala je ova mama. "Bolja sam mama i bolja supruga. Imam više energije. Imam više vremena za svog drugog sina. Više sam nježnija prema svom suprugu", dalje je objasnila.

Mama Tina Milić Zašto nisam dojila svoju djecu?

Maddi je rekla da ju više nije strah izaći s ovom pričom u javnost i uživa u svojoj odjeći jer mlijeko 'ne curi svugdje' niti mora nositi neugodne grudnjake za dojenje"U mogućnosti sam napustiti kuću, bez da se osjećam nervozno ili tjeskobno. Ponovno mogu ići u teretanu ", nastavila je. Maddi je svojim priznanjem htjela poručiti ostalim majkama da znaju da imaju izbora.

nove avanture glumice Olivia Wilde: 'Ne sviđa mi se kad se dojenje forsira i nameće osjećaj krivnje'

"Znam da ću ovime privući hrpu negativnih komentara, ali želim da mame znaju da imaju izbora. Postoji toliko mnogo različitih načina da budete mama. Ali ono što mnoge mame zaboravljaju jest da i MAMA mora biti sretna."

"Majčinstvo kao da je bacilo bombu na mene i raznijelo me u milijun komadića. Testiralo je svaki dio mog bića. Mnogo sam puta izgubila osjećaj sebe. Često ne bih prepoznala tko sam. Često sam htjela pobjeći i više se nikad ne vratiti. Često sam plakala, a nisam znala zašto plačem. Pogledala bih svoje tijelo i jedva se prepoznala. I kao vrhunac svega, često sam govorila sebe da sam loša mama. Ali, danas sam shvatila da, nakon što sam se ustala oko ponoći pa oko 3 ujutro kako bih nahranila svoju bebu i onda oko 5 ujutro kad se probudio moj stariji sin, da ne mogu biti tako loša majka. Nakon prosječnih 4 sata spavanja svake noći, provodim svaki trenutak sa svojim dečkima dok su budni."

bez predrasuda 10 rečenica zbog kojih sam se osjećala kao najgora majka jer nisam dojila

 

Posjeti missMAMA