Maja Šuput objavila prvu fotografiju sa sinom: Moja najveća ljubav, moj život, moje sve

Instagram/majasuput
Ponosna mama i njen suprug Nenad Tatarinov, nisu još otkrili kako će im se zvati sin, ali je prije poroda jasno dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (41) rodila je sina u srijedu poslijepodne u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj, a otkako je rodila jutros se po prvi put oglasila na društvenim mrežama.

"Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve", napisala je Maja, a ispod objavljene fotografije na kojoj je prikazana malena ruka, uslijedile su brojne čestitke.

Ponosna mama i njen suprug Nenad Tatarinov, nisu još otkrili kako će im se zvati sin, ali je prije poroda jasno dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime i čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin je na Apgar testu koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet - dobila maksimalnu ocjenu. Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama. 

prinova u obitelji Stigao je sin: Rodila je Maja Šuput

Posjeti missMAMA