Izuzetno rijetke identične trojke spremaju se za proslavu prvog Božića!

www.instagram.com/briana.ve ;Izuzetno rijetke identične trojke spremaju se za proslavu prvog Božića!
Šanse za rođenje identičnih trojki začetih na prirodan način su jedan od 200 milijuna.
Vidi originalni članak

Obitelj iz Normantona u Engleskoj priprema se za poseban Božić, nakon što je početkom ove godine dočekala identične trojke. Trojke, koje sada imaju devet mjeseci, smatraju se medicinskim čudom. Naime, to je iznimno rijedak slučaj, točnije, vjerojatnost da se dogodi je u jednoj od 200 milijuna trudnoća. Megan Smyth, rodila je Colbyja, Odyna, Rica u 32. tjednu trudnoće, a svaki je težio manje od velike boce kečapa, piše TheSun.

Megan je začela prirodnim putem, bez ikakvih medicinskih intervencija, a pravi šok je uslijedio na ultrazvučnom pregledu u 12. tjednu trudnoće kada je doznala da ne nosi jednu, već tri bebe. 

Colby, Odyn i Rico rođeni su prije devet mjeseci - tako da se mama Megan Smyth (32) i tata Clayton (42) spremaju dati sve od sebe kako bi ovo blagdansko vrijeme bilo zaista posebno. “Još su tako mali, ali im je to prvi Božić, pa želimo da iskuse sve one klasične božićne stvari. Kupili smo im i božićne majice i male božićne džempere. Apsolutno će ih razmaziti svi naši prijatelji i obitelj", rekla je ponosna majka. 

Priroda zaista zna iznenaditi čovjeka, no kad to iznenađenje dođe u obliku identičnih trojki, čuđenju kraja nema. Sretnoj obitelji želimo puno radosti i veselja ovih blagdana!

Impresivno Mama trojki pokazala koliko je mlijeka potrebno za nahraniti tri bebe. Količina će te iznenadati!

Posjeti missMAMA