Holivudske mame ponosno o svom tijelu nakon poroda

Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Nijedna žena ne bi se trebala osjećati loše zbog svog izgleda nakon poroda. Samopouzdane žene i holivudske zvijezde Jennifer Garner, Zooey Deschanel, Drew Barrymore i Alyssa Milano objasnile su kako su se osjećale nakon poroda i kako ne osjećaju pritisak vezan za vlastiti izgled
Vidi originalni članak

Jennifer Garner

Glumica Jennifer Garner mama je troje djece. S bivšim suprugom Benom Affleckom ima dvije kćeri; 11-godišnju Violet i 8-godišnju Seraphinu te 5-godišnjeg sina Samuela. Nakon rođenja sina stalno su kružile glasine kako 45-godišnjakinja očekuje četvrto dijete, zaustavila je te glasine kada je gostovala u emisiji slavne komičarke Ellen DeGeneres. Lijepa glumica je jednostavno objasnila da je rodila troje djece i da je to ostavilo trag na njezinom tijelu.

"Nisam trudna, ali imam troje djece i postoji trbuščić. Od sada ću imati trbuščić. I bit će to moj trudnički trbuščić. Konačno se svi možemo naviknuti na to. Moj trbuh nikud ne ide. Imam trbuh. Njegovo ime je Violet, Sam i Sera.", izjavila je ponosna mama. 

Zooey Deschanel

Zvijezda TV serije "Nova cura" Zooey Deschanel je mama dvogodišnje djevojčice Elsie Otter i dvomjesečnog Charlieja Wolfa. 37-godišnja glumica i producentica nakon rođenja kćeri je objasnila što misli o ženskom tijelu nakon poroda. 

"Očekivati da netko nakon nakon poroda izgleda isto kao i prije trudnoće je čudno. Zato što je u vama naraslo ljudsko biće i onda je rođeno - puno toga treba se dogoditi da bi se tijelo vratilo na staro. Svi vaši organi su se pomaknuli, za Boga miloga!", rekla je za časopis People

Alyssa Milano

Glumica Alyssa Milano, mama dvoje djece, je izjavila da ne planira imati više djece, a glavni razlog je njezina dob. Poznata 44-godišnja glumica ima 5-godišnjeg sina Mila i 2-godišnju kćer Elizabellu. Nakon zadnje trudnoće glumica nije osjećala nikakav pritisak vezan za kilograme. Glumica smatra smiješnim što žene misle da moraju izgledati mršavo nakon poroda, dio problema je i to što holivudske mame to prikazuju tako laganim. 

"Ne osjećam pritisak kada je u pitanju filmska industrija. Jedini pritisak koji osjećam je kada vidim holivudske zvijezde koje se vraćaju na staru težinu prije trudnoće dva tjedna nakon poroda, a to za mene nije prirodno. Nema načina da izgubim kilograme dobivene u trudnoći za dva tjedna, ne znam kako to rade.", izjavila je za časopis People. 

Ne planira više djece 'Imam dvoje djece i stajem na tome'

Drew Barrymore

Slavna 42-godišnja glumica Drew Barrymore mama je dviju djevojčica; 4-godišnje Olive i 3-godišnje Frankie. Nakon rođenja djevojčica opisala je kako se osjećala nakon poroda i kako je doživjela promjene na tijelu tijekom trudnoće.

"Nakon rođenja dvoje djece, tijelo radi čudne stvari. Teško je ostati pozitivan i voljeti sebe. Osjećate se kao klokanica s velikom torbom; sve je vrećasto i čudno. Ali razmišljate o tome kako je sve prekrasno jer možete stvoriti djecu.", izjavila je poznata glumica za Glamour.

Posjeti missMAMA