Dojila tuđu bebu: 'Nadam se da bi svaka žena napravila ovo za moje dijete'

Facebook/Breastfeeding Mama Talk
Mama Rebecca Wanosik dojila je dijete nepoznate žene. Bebina mama bila je na operaciji, a dijete je odbijalo bočicu. Rebecca je inače mama šestero djece, a do sad je dojila 12 djece
Vidi originalni članak

Jedan običan petak, Rebecca Wanosik dobila je poruku koja ju je potpuno iznenadila. Prijateljica je pitala može li dojiti dijete nepoznate žene. Bebina mama bila je na operaciji, dijete je hranjeno isključivo majčinim mlijekom i odbijalo je bočicu.

Tata traži donacije majčinog mlijeka za svoju bebu

"Kad je beba došla, odmah se vidjelo da je gladna, iscrpljena i da samo treba mlijeko. Napravila sam ono što bi, nadam se, napravila svaka žena za moje dijete u takvom trenutku. Nahranila sam tuđe dijete", napisala je na mama na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk's.

Policajka podojila bebu i spasila joj život

Gladne bebe nije briga, samo ih treba nahraniti

Ono što je najviše iznenadilo Rebeccu, nije situacija u kojoj se našla, nego reakcije ljudi oko nje, tvrdili da radi nešto čudno i neprirodno. "To su grudi, one su stvorene da bi hranile djecu. U slučaju da je netko možda zaboravio, moje su i sigurna sam da mogu birati što ću raditi s njima. Unatoč svemu, snimila sam prekrasnu fotografiju kako dojim dvije bebe. Vidi se kako gladne bebe nije briga, one jednostavno žele biti nahranjene", dodala je mama.

Biste li dojili dijete svoje prijateljice?

"Ovo je 12. dijete koje sam dojila, a ja sam mama šestero", objasnila je za Scary Mommy.

Majke se udružile i jedna drugoj daju svoje mlijeko za bebe

Nakon objave fotografije na svom Facebook profilu, doživjela je neugodnu situaciju, društvena mreža blokirala joj je profil, iako su tvrdili da više neće cenzurirati fotografije dojenja. Ponovno su je objavili na stranici Breastfeeding Mama Talk, zajednici koja pomaže mamama koje doje i objavljuje njihove priče. 

Stop cenzuri majčinstva: ovo su stvarna ženska tijela

Posjeti missMAMA