Blanka Vlašić je postala mama, rodila je sina na svoj 39. rođendan!

Instagram
Blanka Vlašić rodila je sina na svoj rođendan! Majka i beba su dobro, u obitelji će biti dvostruko slavlje
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić u splitskom KBC-u je na svijet donijela dječaka carskim rezom, piše Dalmatinski portal. Mama i beba su dobro, javljaju. Proslavljena atletičarka je rodila prvog sina na svoj 39. rođendan, tako da će u obitelji biti dvostruko slavlje! Uz nju je bio i suprug koji se nekoliko sati ranije pohvalio da je stigao u Split. "Vratio sam se u svoj drugi dom", napisao je na Instagramu.

Blanka je ranije otkrila da su ona i suprug Ruben Van Gucht već odabrali ime za dječaka. "Već smo ga odabrali! Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam pak imala potpunu slobodu izbora", rekla je. 

Kako 24sata doznaje, Ruben i Blanka sinčiću su dali ime Mondo, a maleni je dugačak 53 centimetra i težak 4500 grama. 

Blanka svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti pa se tako za njenu vezu s belgijskim novinarom nije znalo do vijesti o vjenčanju. Belgijski mediji su tek proljetos počeli šuškati o tome da je njihov poznati novinar u vezi sa Splićankom jer je često objavljivao fotografije iz Hrvatske. Da je Splićanka trudna saznalo se u svibnju kad je objavila fotografije s vjenčanja koje se odvilo u tajnosti. 

Imena za djevojčice Ovo je značenje neobičnog imena koje su svojoj djevojčici dali Franka i Vedran Ćorluka

Posjeti missMAMA