Bebe vole šarene i 'glasne' igračke

Mondo
Kada birate prve igračke za svoje dijete, prednost dajte laganim šarenim i 'zvučnim' igračkama kojima ćete podržati njegovu sklonost prema istraživanju svijeta. Djetetu će se svidjeti i interaktivne igračke kojima može na neki način upravljati, a vi imajte na umu da će u ovoj fazi većinu stvari vjerojatno stavljati i u usta
Vidi originalni članak

Svjetiljka za krevetić u obliku puža

Svjetiljka za krevetić dobro će doći i vama, da uvijek možete vidjeti kako vaša beba spava, a nju, dok je još budna, može zabaviti i umiriti. Ova svjetiljka u obliku puža svira uspavanke i projicira sličice na zid ili strop.

Prikladna je i za igru po danu jer šareni puž na sebi ima i pčelicu koja se miče, šarene valjke i zrcalo.

Šareni glazbeni ključevi

Pored jarkih boja, vašem je djetetu najvažnije da igračku može držati, stavljati je u usta i njome zveckati.

Ovi lagani didaktički Baby ključevi uz sve to imaju i tri gumba s različitim zvučnim efektima i površine različitih struktura, zanimljive na dodir. 

Knjižica za kupanje

U početku vaše dijete knjige neće samo "čitati" nego i kušati; zato je dobro da su od materijala kojem neće smetati slina i koji se lako može očistiti. Knjižice za kupanje zato su odličan izbor, iako ih dijete najvjerojatnije neće čitati baš u kadi. 

Knjižica za kupanje Životinje sadrži šest šarenih sličica i zvečku. Zabavna je, poučna i razvija dječju maštu. Potpuno je sigurna (ne sadrži PVC) i mekanih stranica koje se mogu prati.

Prvi bebin klavir

Nikad nije prerano za bavljenje glazbom, što dokazuju mnoge bebe zdušno mašući svojim zvečkama.

Onima ozbiljnijih ambicija preporučujemo ovaj Baby klavir prikladan za bebe već od 6 mjeseci. Zaobljenih je linija, bez oštrih rubova. Šarene glatke tipke reagiraju i na najlakši dodir, puštajući melodične zvukove. Uz zabavno igranje, dijete uči o uzročno-posljedičnoj vezi između pritiska na tipke i pojave zvuka.

Igračka mobitel

Danas djeca vrlo rano pokazuju interes za modernu tehnologiju pa se namojte čuditi kada vam beba zgrabi mobitel i ne želi vam ga vratiti. Naravno, s tim uvijek ide opasnost da ga iznenada baci na pod ili stavi u usta, pa je možda najbezbolnije rješenje, kojim ćete oboje biti zadovoljni, da dobije svoj mobitel.   

Igračka Baby mobitel šarena je, lagana i interaktivna i mogla bi biti dobra zamjena za pravi mobitel, barem neko vrijeme.

Posjeti missMAMA