Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 15. studenoga 2018.

Suze radosnice: Djevojčica upoznaje svoju seku nakon 16 dugih dana

Foto: Instagram/people
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U prekrasnom dirljivom videu koji kruži društvenim mrežama, djevojčica upoznaje svoju novorođenu seku nakon što je provela 16 dugih dana u bolnici, na odjelu intenzivne njege

Svi znamo da je prvi susret braće i sestara nešto najljepše na svijetu, ali snimka koja trenutno kruži društvenim mrežama u potpunosti će ti rastopiti srce.

Video je na svom Instagramu objavio američki časopis People, a počinje kada djevojčica i dječak dolaze kući iz škole i otkrivaju da je njihova nova seka napokon stigla kući. Dotad je nisu upoznali jer je malena provela više od dva tjedna na odjelu intenzivne njege, ali srećom - njihovi roditelji su 'uhvatili' dragocjen susret.

Možda te zanima... Zašto je pokloniti djetetu braću i sestre najveća radost za roditelja? Roditelji

Dječak je u potpunosti iznenađen kada shvati da je beba kod kuće, ali njegova sestra je prava zvijezda videa. Preplavljena osjećajima, djevojčica prima svoju novorođenu sestricu u naručje i plače od sreće. Pripremi maramice i pogledaj ovaj dirljiv trenutak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on

Možda te zanima... Istraživanje: Braća i sestre Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.