Trudnoća Porođaj 13. rujna 2016.

Fascinantna fotografija carskog reza: Izlazak u svijet kakav nikad niste vidjeli!

empoweredbirthproject
Foto: Instagram/empoweredbirthproject
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografije s porođaja i prve fotografije novorođene bebe doista mogu biti posebne, a dragocjena su i doživotna uspomena i roditeljima i djeci. A ova fotografija carskog reza prikazuje zbilja jedinstven dolazak na svijet

Katie Vigor, doula koja je osnovala Empowered Birth Project, koji slavi majčinstvo i rođenje djeteta, objavila je na Instagramu doista nevjerojatnu fotografiju s carskog reza.

"Liječnici su nam rekli da smijemo fotografirati i ja sam rekla da ja ne mogu pa su se svi nasmijali. Pogledala sam svog zaručnika i on je bio u nekom svom svijetu pa sam mu viknula da brzo fotografira!", ispričala je mama bebe Raye koja je na ovoj prekrasnoj fotografiji.

Čudo rođenja: nevjerojatne fotografije beba s pupčanom vrpcom

"Bilo je doista nestvarno, a ona nam je nevjerojatan dar. Ovo je bio moj drugi carski rez. Nadam se da ova slika odaje počast svima koji su to prošli prije mene i inspirira i daje snagu trudnicama i ženama koje će roditi u budućnosti", napisala je pored slike koju je ustupila ovom projektu.

Beba je fotografirana u trenutku kad je bila na pola puta iz maminog trbuha i na slici se dobro vidi pupčana vrpca. Iako se najviše fotografira vaginalni porođaj, rijetke su fotografije carskog reza, stoga je ovo doista jedinstven prizor.

'Prirodni' carski rez: Beba sama izlazi iz maternice?

Hello world!! This incredible photo of BELLY BIRTH was shared with me by @ca_seasteele and the following are her words: "We would be honored if you would post this unique photo of our beautiful daughter Raya. My fiancé @thegoodmessage_ took this picture. Our doctor told us "OK take a picture" I said "I can't" and they all laughed. I looked at Ryan and he was in another world so I yelled "Ryan take a picture!" LOL and these are the results. It was all very surreal. She is such an amazing gift. This is my second #Csection. I hope this photo honors those before me and gives inspiration and strength to those #pregnant or to deliver in the future." #bellybirth #cesarean #birthisbeautiful #empoweredbirthproject #cesareanbirth

A photo posted by @katievigos RN, Doula (@empoweredbirthproject) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.