Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 10. listopada 2018.

Meteorologinja nosila uspavanog sina tijekom prijenosa uživo

Foto: Facebook/Praedictix
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovo je vjerojatno jedini put kad je spavanje na poslu itekako poticano i izgleda nevjerojatno slatko

Meteorologinja Susie Martin iz Minnesote imala je jedan neobičan dodatak tijekom emisije uživo - svog sina!

U sada viralnom videu, ova simpatična mama pojavljuje se ispred kamera sa svojim dječakom koji nimalo nije bio impresioniran maminim poslom

fb Možda te zanima... Mame povele djecu na posao i oduševile javnost! Roditelji

"Meteorologinja Susie Martin i njezin poseban gost danas vode nacionalno prognozu. Nažalost, njezin asistent zaspao je na poslu...Ispričavamo se za neugodnosti", piše ispod videa u duhovitoj objavi medijske kuće u kojoj Susie radi. 

Međunarodni tjedan nošenja djece

Ipak, mama preslatke spavalice povela je svoju podršku iz dobrog razloga. "Međunarodni je tjedan nošenja djece pa sam pomislila kako ću danas na posao povesti svog spretnog asistenta", rekla je meteorologinja. 

Najbolji da sami pogledate kako je ova preslatka prognoza izgledala:

nosiljka nošenje bebe Možda te zanima... 10 razloga za nošenje bebe u nosiljci Beba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laka

    Pozdrav, moje ime je Derci Lyne, iz novog dresa, SAD. bio sam zaliha u mom ljubavnom životu i braku već dugi niz godina dok nisam upoznao prijatelja koji mi je rekao o crnom magičnom hramu, oni pružaju rješenje za sve astrološke probleme kroz moj crni magijski hram Spells   BLACK MAGIC SPELLS Rješenje problema bez djece Liječenje raka proširenje muškog penisa Vratite svog partnera natrag sa 100% ljubavi rješenje za neizlječive bolesti Rješenje financijskog problema rješenje razvoda braka Sve vrste rješavanja problema astrologija Kontrolirajte svog ljubavnika u ruci vashikaran Rješenje problema života u braku Crne čarobne čarolije Kontaktirajte me na moj e-mail: dr.nosakhare@gmail.com možete ga dodati i na uslugu Whats-app: +2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.